INSIDER

Meg­rázó dol­go­kat mon­dott a férfi, aki­nek a sze­relme halt meg az M3-ason

Az is ki­de­rült, hogy egy fél­re­ér­tett üze­net miatt rob­bant ki ve­sze­ke­dés kö­zöt­tük.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Police.hu

Egy félreértett telefonos üzenet miatt ugrott ki az M3-as autópályán Kata a szerelme kocsijából.A fiatal lányt nem sokkal később halálra gázolta egy BMW. Kata párja, Zoltán teljesen összetört: ahogy mondta, elképzelni sem tudja az életét a szerelme nélkül. Több napos vívódás után a fiú úgy döntött, a Blikknek elmondja a tragikus este történéseit.

"Közel két éve vagyunk együtt Katával, nekem ő a legnagyobb szerelem az életemben. Múlt időben sem róla, sem a kapcsolatunkról nem tudok beszélni. Ilyen szerelem mindenki életében csak egy van. Persze, voltak vitáink, de szerintem ez természetes minden olyan kapcsolatban, amely ilyen hőfokon ég" - mondta a lapnak a megtört férfi.

EZT OLVASTAD MÁR?

Mint azt megírtuk, Kata a baleset előtt az édesanyjával és két testvérével Tankcsapda-koncerten volt. A buli végén Katáért ment Zoltán.

"Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket. Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason.

Szerettem volna, ha mindketten lenyugszunk, ezért megálltam, hogy elmondhassam neki: én csak őt szeretem, nincs más az életemben, félreérti a sorokat. Ő azonban, ahogy megálltunk, kikapta a kocsikulcsot, kiugrott az autóból, amit egyetlen gombnyomással rám zárt. Tudni kell, hogy ezt a fajta Audit belülről nem lehet kinyitni. Ordítottam, hogy engedjen ki, de elszaladt.Gondoltam, elsétál a közeli benzinkúthoz, közben elszív egy cigarettát, aztán lehiggadva visszajön" – elevenítette fel a végzetes pillanatokat Kata párja.

Zoltán csak órákkal később tudta meg, hogy Kata nem a benzinkút felé vette az irányt, hanem a száguldó autók közé szaladt: egy BMW halálra gázolta.

Eközben a címlapon

"Öt órát ültem a kocsiban úgy, hogy fogalmam sem volt semmiről. A baleset tőlem távolabb történt, nem láttam belőle semmit. Telefonom nem volt, mert az is nála maradt. Aztán jött egy rendőr, nagy nehezen kiszabadított a kocsim fogságából, és akkor tudtam meg, hogy Kata nincs többé. Oda akartam rohanni, hogy utoljára átöleljem, de addigra elvitték. Azóta csak sírok, minden nélküle töltött pillanat gyötrelem."

Kata gázolója megállás nélkül elhajtott. A rendőrség hamar megtalálta, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

A lány temetésének körülményeiről a Bors azt írja, hogy A Mennyország tourist és még megannyi Tankcsapda-klasszikus fogja aláfesteni Kata gyászszertartását. Édesanyja így akar búcsúzni szeretett lányától.