FÜLES

Máris vá­lás­ról plety­kál­nak: ezt mond­ják Meg­han és Harry al­kal­ma­zot­tai

A her­cegi pár­ról ren­ge­teg szó­be­széd ter­jed, a sze­mély­zet pedig a hátuk mö­gött is össze­súg.
  • Szerző: Ripost

A Meghan Markle és Harry herceg körül dolgozó alkalmazottak szkeptikusak a pár házasságával kapcsolatban. Egy forrás szerint a dolgozók megjegyzéseket tesznek a kapcsolatukra, sőt mindössze „öt évet adnak nekik” - írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy korábbi királyi segítő szerint a palota személyzetének néhány tagja „Amerika-ellenességet” mutat az új hercegné felé, sőt a forrás szerint „kulturális csata” dúl a királyi háztartásban. Hiszen, ha valaki csatlakozik a családhoz, azt várják tőle, hogy szolgálja a királynőt és az országot, nem pedig, hogy egy amerikai színésznő legyen tévésorozatból.

Harry irányába rengeteg kedvességet mutatnak az alkalmazottak, de Meghant még mindig nem ismerték ki

– tette hozzá. Titokban pedig összesúgnak a hercegi pár háta mögött, azt mondják, hogy öt év múlva biztos elválnak, sőt van, aki szerint Harry nem a saját súlycsoportjából választott feleséget.

Sussex hercegnéje a jelentések szerint ráadásul felrúgta a szabályokat, többek közt azzal, hogy üzenetekkel bombázza a segítőit. A várandós hercegné hajnali ötkor szokta kezdeni a napját, majd egyeztet az alkalmazottakkal. Napközben is megírja nekik kéréseit és titkos találkozókra jár az alattvalókkal, amiről senkinek nem szól előre.

A személyzet szerint Meghan néha nehezen kezelhető, hiszen magasak az elvárásai és hollywoodi környezetből érkezett. Ennek megfelelően Katalin hercegné sokkal udvariasabb az alkalmazottakkal.

Meghan Markle és Harry herceg első közös gyermeke egyébként április végén vagy május elején születhet meg, de a nemét még a szülők sem tudják.

Eközben a címlapon