KÜLFÖLD

Meg­erő­sza­kolta, majd meg­ha­rapta, hogy meg­fer­tőzze a német nőt!

Ennek el­le­nére még nem uta­sít­ják ki a pa­kisz­táni mig­ránst, mert a szü­lő­ha­zája nem haj­landó őt vissza­fo­gadni...
  • Szerző: SZM

Egy 19 éves német nő asszisztensként dolgozott egy játékteremben Zwickauban, hogy keressen egy kis zsebpénzt. Korábban úgy tervezte, hogy a közeljövőben megkezdi orvosi tanulmányait.

Tavaly, egy meleg nyári estén a Pakisztáni Qaisar S. belépett a játékterembe. A férfi akkor már többször volt büntetve, három hónappal korábban pedig gázpisztollyal lövöldözött Zwickau belvárosában.

EZT OLVASTAD MÁR?

A fiatal nő éppen egyedül volt a játékteremben.

A férfi felismerte a helyzetet, és azonnal támadott. Belökte a lányt a dohányzó szobába, a hajánál fogva rángatta és nekilökte egy játékgépnek. Megerőszakolta, eközben többször is megharapta az áldozat arcának jobb felét és a száját.

Néhány nappal ezelőtt a bírósági tárgyaláson kiderült: tudatosan tette, hogy megfertőzze a nőt, mert tudta, hogy hepatitis C vírust hordoz.

A biztonsági kamerarendszer rögzítette a történteket, a tettest már másnap elkapták. 3 év 10 hónapi börtönre ítélték, de nem utasítják ki, mert a szülőhazája nem hajlandó visszafogadni...

Forrás: Bild.de

Eközben a címlapon