SZTÁRDZSÚSZ

Me­g­elé­gelte apja ócsár­lá­sát Zámbó Ad­rián

Ad­rián a Zámbó csa­lád leg­sze­ré­nyebb tagja: so­káig ke­rülte a nyil­vá­nos­sá­got, majd fel­tűnt a TV2 Édes Élet című so­ro­za­tá­ban, de ott is csak diszk­ré­ten.

Saját bevallása szerint már el sem olvassa az apjáról megjelenő cikkeket. Elsősorban nem is azok tartalma, hanem az alatta lévő kommentek miatt. A napokban azonban elpattant nála a húr, amikor egy, szerinte vérlázító megszólalásba futott bele.

Fotó: Fem3
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szóban forgó cikk azt taglalta, hogy a Király távozása óta a rádiós és televíziós játszások, illetve a lemezeladások után évente mennyi pénz illeti meg a jogutódokat. Sokszor támadták már a Zámbó-örökösöket azzal, hogy nem érdemlik meg azt a vagyont, amit örököltek. Az ominózus komment is ezt tette, de azóta már törölték.

"Én nem szeretem, amikor emberek egymás zsebében vájkálnak, én sem kérdezek meg senkit arról, hogy mennyi a fizetése."

Egyébiránt jelenleg a nagybátyámmal üzemeltetünk egy vendéglátó egységet, és közben üzletvezetőnek képzem magam, szóval én is épp úgy dolgozom, mint bárki más

– mondta Zámbó Adrián a -nak.

"Alapvetően jóindulatú, kedves embernek tartom magam, és egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ismeretlenül miként lehet egy elhunyt személyről nyomdafestéket nem tűrő hangnemben nyilatkozni, szerintem ez kegyeletsértés" – mondta Adrián. "És egyébként is, ismertség ide vagy oda, azt már gyerekkorban megtanulja az ember, hogy halottról vagy jót, vagy semmit!"