ÉLETMÓDI

Megdöbbentő kutatás: maszturbálj többet, és az életed is megmentheti az öröm!

Egészen meglepő megállapításra jutottak a kutatók. A maszturbálás mostantól nem csak a gyönyöré, hanem az egészségé is!
címkék:
  • Szerző: THE_D

Maszturbálni jó, és teljesen természetes dolog - nem kínos már kimondani, hogy bizony mindenki műveli időnként.

Van viszont egy igazán jó hírünk! Nem csak kellemes örömöt okozni magadnak, de nagyon hasznos is. A kutatók ugyanis meglepő megállapítást tettek egy tanulmányban.

Bizonyítást nyert ugyanis a kutatásuk során, hogy azok a huszonéves férfiak, akik havonta legalább 21 alkalommal maszturbálnak, később 19%-kal kisebb eséllyel szenvednek majd prosztatarákban.

A 40-es férfiak körében pedig még nagyobb ez az arány: ott 22%-kal csökkenti az ilyen mértékű, rendszeres orgazmus ennek a betegségnek az előfordulását. Persze nem csak a maszturbálásra igaz mindez, hanem a szexre is, de akinek nincs olyan nagy szerencséje, hogy a hónap szinte minden napján élvezethez jusson a párjával, az bátran pótolja a kieső időt saját maga kényeztetésével.

És ez még mind hagyján!

A maszturbálás a nők és a férfiak körében is csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Sőt tanulmányok bizonyítják, hogy a rendszeresen maszturbáló nők között kisebb eséllyel alakul ki 2-es típusú cukorbetegség.

Tovább is van! Nézd meg, mire jó még a magányos öröm... LAPOZZ!


Ha mindez nem lenne elég, akkor akad néhány további jó hírünk is.

1. A maszturbálás jobb szeretővé tesz

A nők megtanulják és felfedezik közben, hogy milyen mozdulatok okoznak igazán örömöt számukra. Így könnyebb párjukat is ebbe az irányba terelgetni, és együtt élni meg a csodás eredményt. A férfiak pedig elsajátíthatják általa a késleltetett orgazmust, mely hosszabb és élvezetesebb együttléteket biztosít.

2. Csökkenti a stresszt

Többszörösen bizonyított tény, hogy a maszturbálás kiegyensúlyozottabbá tesz, csökkenti a stresszt, akár még a depresszió kezelésére, megelőzésére és csökkentésére is kiváló.

3. Mélyebb és pihentetőbb az alvás

Akik rendszeresen maszturbálnak, kiadósabban és nyugodtabban alszanak, így pihentetőbb számukra az alvással töltött idő. Ez pedig persze kihat az élet minden területére, az általános egészségre, a teljesítményre, a munkahelyi eredményekre és még a párkapcsolatra is.

Szeretnéd tudni, miért érdemes még maszturbálnod? Mutatjuk! LAPOZZ!


4. Áldásos gyakorlás a vaginának

Maszturbálás közben bőven van lehetősége a nőnek begyakorolnia a hüvelyi izmok megfeszítését, összehúzását és azt is, hogyan alkalmazhatja ezt az élvezet fokozására. Ez pedig kimondottan szerencsés tapasztalat a partnerrel közösen megélt szex során is...

5. Erősíti az immunrendszert

Az orgazmus emeli a szervezetben a kortizol szintjét, mely nem csupán a hangulatért felelős, hanem sokat segít az immunrendszer megfelelő működésében is. Ha tehát rendszeresen éled meg az örömöt, akkor egészségesebb, fittebb leszel.

6. Meghosszabbítja az életed

A felmérések szerint azok, akik rendszeresen élnek meg szexuális örömöt, ezt pedig gyakran teszik, jó eséllyel tovább élnek. Nem csupán azért, mert a már korábban említett rákos megbetegedést és a szívbetegségek esélyét csökkentik, hanem azért is, mert az orgazmus erősen javítja az életminőséget. A maszturbálás pedig növeli az önszeretetet. Mindez kiegyensúlyozottabbá és elégedettebbé tesz, mely hosszabb élettartamot vetít előre.

címkék:
És ezeket olvastad már?