SZTÁRDZSÚSZ

Dur­ván be­szólt, új da­lá­ban üzent exé­nek Ma­riah Carey

Ma­riah Carey-t na­gyon meg­vi­selte a sza­kí­tás, de már túl van az egé­szen, a dühét is ki­adta leg­újabb ze­né­i­ben.
  • Szerző: Ripost

Mariah Carey vissza akar térni a zeneiparba, ezt pedig egy olyan számmal akarja elérni, amelyben volt szerelmét szidja.

A GTFO című szám egyesek szerint az énekesnő előző vőlegényéről, az ausztrál milliomosról, James Packerről szól. A pár kapcsolata két évvel ezelőtt ért véget, a szakítás pedig elég puskaporos hangulatban történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sztár új dalát szerdán mutatták be, ez az első szám a 48 éves Carey új albumáról, amit nyilvánosságra hozott a szakítás óta. Bár a dallam elsőre visszafogottnak tűnik, a szöveg annál odamondogatósabb, Carey azt énekli: „Biztosra vetted a szerelmem/ elhagytál és kiábrándítottál/ leromboltad a szívemet, mintha csak tervezted volna.”

A refrén viszont még ennél is egyértelműbb, ebből származik a szám címe is, amely egy angol rövidítés a következő kérdésből:

Miért nem húzol el a pi**ba?

Az énekesnő utolsó lemeze négy évvel ezelőtt jelent meg, a mostani album pedig a kritikusok szerint nyersebb, mint a kilencvenes években kiadott zenéi. A következő szám a People információi szerint október 5-én jelenik meg.

A kétgyermekes, kétszer elvált sztáranyuka jelenleg egy 35 éves hip-hop táncossal, Bryan Tanakával van együtt, a barátaik szerint pedig a férfi nagyon jót tesz Carey-nek – írja a Daily Mail.

Eközben a címlapon