BIZARR

Ma­gyar férfi kö­rö­zési fo­tója miatt sza­kad a ne­ve­tés­től a fél világ!

Olyan je­le­net szü­le­tett egy ma­gyar férfi kö­rö­zési fo­tója miatt, hogy azt még a leg­jobb víg­já­té­kok is meg­iri­gyel­het­nék.
  • Szerző: FÁB

A BBC-n javában ment a Crimewatch című, bűnügyi témájú műsora, amikor hatalmas méretben megjelent a kivetítőn egy magyar férfi körözési fotója, nevezetesen Lakatos Viktor. Ebben még nem is lenne semmi rendkívüli, hiszen a szerkesztők szándékosan vetítették ki, hiszen a műsor profiljába vág a körözött személyek megmutatása. Lakatos Viktort pedig börtönre ítélték Londonban egy idős férfi megtámadása miatt. Csakhogy...

Nem lőjük le a poént, inkább nézd meg a jelenetet, melyről a fénykép most végigsöpör az interneten. Neked feltűnik rajta valami különös?

mashable
mashable

Ha még nem vetted észre, mire is kellene felkapnod a fejed, akkor segítünk az egyik legtalálóbb kommenttel, melyet a netről idézünk a fotó kapcsán.

"Hogy láttam-e ezt az embert? Hogyne! Ott áll melletted!"

A körözési fotóra rendkívüli módon hasonlító műsorvezető egyébként rezzenéstelen arccal állta végig a jelenetet a stúdióban, a kommentelésbe viszont később ő is bekapcsolódott, és elmondta, köszöni a vicces hozzászólásokat, ő is látta a képet, és igyekezett profi maradni a helyzetben.