LOVE

Nem tit­ko­lóz­nak to­vább: kol­lé­gá­jába sze­re­tett bele a ma­gyar szí­nésznő

Volt férje ha­lála után fél évvel, egy közös munka során ta­lált rá a sze­re­lem Létay Dó­rára.

Ismét boldog Létay Dóra, aki négy évvel ezelőtt vált külön gyermeke édesapjától, Józsa Imrétől. A színész 2016 októberi halála ennek ellenére mélységesen megrendítette őt, és nem tudta, hogy valaha képes lesz-e az újrakezdésre.

Dóra és Gyula kapcsolata fél éve tart.
Dóra és Gyula kapcsolata fél éve tart.
Fotó: Fem3

Tavaly nyáron aztán a színésznő úgy döntött, ideje felfrissítenie énektudását, ezért tanár után nézett, és Éliás Gyulára esett a választása. Az énekórák után egyre többet és hosszabban beszélgettek, lassan alakult ki közöttük a szerelem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Volt valami sorsszerű a találkozásunkban. Nem sokkal azután történt, hogy a feleségemmel, több próbálkozás után végérvényesen úgy döntöttünk: külön utakon folytatjuk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindössze három hét egyedüllét után egy komoly kapcsolatban találom magam" - mondta el a Best magazinnak Éliás.

A pár együtt tervezi a jövőt, de úgy döntöttek, egyelőre nem kapkodnak el semmit, és örömmel vették tudomásul, hogy a gyermekeik is megszerették egymást. 

"A fiaim kilenc és tizenkét évesek, és amint meglátták a pici Lucát, versengeni kezdtek a kegyeiért, babusgatják, kényeztetik és hihetetlenül lovagiasak vele."

Úgy érzik, mindkettőjük számára előny, hogy művészek, így sokkal jobban megértik egymást, és rajonganak egymás munkájáért. Dalok a szerelemről címmel közös előadói estet terveznek, hogy mindenki megtudja, negyven felett is van esély az újrakezdésre.

Eközben a címlapon