HŰHA

Így állt szín­padra a mű­tétje után Laár And­rás

Kezd min­den vissza­állni a régi ke­rék­vá­gásba a KFT-nél, mi­u­tán meg­mű­töt­ték Laár And­rás vál­lát! Bár a ze­nész még fáj­dal­mak­kal küzd, újra szín­padra állt, és egy dupla kon­cert­tel tért vissza.
  • Szerző: ripost

Lassan múlik a fájdalma Laár Andrásnak, de a műtét után úgy érzi, kezdi visszanyerni régi formáját. A KFT énekese még májusban szenvedett balesetet, mikor a taxi, amiben utazott, karambolozott egy másik autóval. Az ütközés következtében Laár válla megsérült, lepattant róla egy kagylóhéj alakú csontdarab, és egy izom is leszakadt, amit az orvosoknak vissza kellett csavarozniuk a helyére. Úgy tűnik, az operáció jól sikerült, hiszen az egyhetes kényszerpihenő után a zenész újra színpadra állt a KFT-vel, ráadásul egyből egy dupla koncerttel kezdett.

Fotó: MTI

"Nagyon vártuk a zenekarral, hogy újra velünk legyen András is. A vállműtétje után is teljes értékű tagja volt a csapatnak, nem okozott neki gondot, hogy pár nappal korábban operálták" - kezdte a -nak Márton András, a zenekar dobosa, majd hozzátette: Laár nagyon jól bírta a terhelést, hiszen szombaton kétszer is színpadra kellett állnia. Sőt, az sem okozott neki gondot, hogy pénteken szedték ki a varratokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A fellépések előtt egy nappal szedték ki a varratokat, de ez semmiben sem zavarta őt. Még vannak fájdalmai, de ez már elhanyagolható ahhoz képest, amit a műtét előtt érzett.

Gitározni azonban sajnos még nem tud, egy speciális karrögzítőt kell viselnie, de bízunk benne, hogy pár hét múlva már teljesen rendbe jön" - árulta el a zenész.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!