SIKK

Krém­szóda haj a nyár leg­na­gyobb őrü­lete, be­zson­ga­nak tőle a férfiak

Hó­díts a hol­ly­woodi sztá­rok és a leg­na­gyobb mo­del­lek által is­mertté tett haj­trend­del! Ez most a min­dent el­söprő divat, gyor­san írd be magad a fod­rász­hoz!
címkék:
  • Szerző: F. E.

Hogy mi az a krémszóda, vagy ahogy a tengerentúlon használják: Cream Soda? Vanília ízű szénsavas üdítő, Amerika nagy kedvence. Íze kellemes, lágy, selymesen vaníliás. A krémszóda hajdivat természetesen nem a krémszódával megmosott hajat jelenti, hanem a szőkén ragyogó karamell árnyalatra utal, melyet a bézs barna és a meleg arany keverékéből csalogatnak elő a fodrászok. A gyönyörű árnyalatba azonnal beleszerettek a legtrendibb sztárok - például Gigi Hadid és Lauren Conrad.

Fotó: Northfoto

A krémszóda igazi nyári színárnyalat, ami üdítő és egyben kifinomult mélységet eredményez. Érdemes kipróbálni mindenkinek, aki csak nyári frissítést keres a hajszínének.  

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsére a barna és a szőke árnyalatok minden hajszínhez hozzáigazíthatóak. A haj is sokkal egészségesebb mint a platinaszőke találkozásánál, ugyanis a krémszóda árnyalatokhoz kevesebb szőkítőre van szükség . Tehát nemcsak látványosan megújít, de a haj szükségtelen károsítását is elkerülöd ezzel a mesésen szexi hajszínnel.

Fotó: Northfoto
címkék: