FÜLES

Most derült ki: titokban összeházasodott L.L. Junior és szerelme

Még a pár szülei sem tudták, mire készülnek a festői szépségû Dominikán.
  • Szerző: Ripost

Kevés ilyen szenvedélyes kapcsolatot látni, mint amilyen L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga között van. A szerelmesek alig két év alatt háromszor szakítottak és négyszer békültek ki, de úgy fest, ennyi veszekedés és megbocsátás után végre megtalálták a közös hangot. Pár nappal ezelőtt ugyanis örök hűséget fogadtak egymásnak. Az esküvő annyira titokban zajlott, hogy a páros szülei sem tudtak a dologról.

Az énekes és kedvese Dominikán mondta ki a boldogító igent két tanú jelenlétében. A Blikknek elmesélték, helikopterrel mentek egy lakatlan szigetre, ahol a szertartás zajlott.

"Mindig azt képzeltem, hogy zokogni fogok az esküvőmön, de nem így lett. Annyira koncentráltunk, hogy igazán csak később fogtuk fel, mi is történt velünk" - mesélte a lapnak Kinga, aki a menyasszonyi ruháját Magyarországról vitte. Mint mondta, szerelem volt első látásra, egy egyedi tervezésű darabot választott, amelyet meg is vásárolt, hogy bármikor ránézhessen és visszaidézhesse az esküvőt.

A Bors is megkereste az örömszülőket, ám Körtvélyessy Zsolt nem is tudott a frigyről.

"Annyira titkos volt az esküvőnk, hogy sem az én édesanyám, sem Kinga szülei nem tudnak róla, hogy összeházasodtunk – nyilatkozta a Borsnak L.L. Junior. – A roma származásom ellenére sem gondolkodtam soha azon, hogy egy bazi nagy roma lagzit rendezzek, ha egyszer megnősülök. Ez a szűkkörű ceremónia csak rólunk szólt, így volt tiszta. Nagyon remélem, hogy az édesanyám és Kinga édesapja is megérti ezt, és nem lesz a szívükben harag a titkolózásunk miatt".

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?