SZTÁRDZSÚSZ

195 mil­li­ó­ért árulja a házát Koós János öz­ve­gye

Egy hó­nap­pal ez­előtt már fon­to­lóra vette, ám mára úgy tűnik, Koós János öz­ve­gye meg­hozta a fájó dön­tést.
  • Szerző: Angie

Koós János március 2-án, rövid betegség után, váratlanul hunyt el. Családja és felesége azóta sem tudta megemészteni a tragédiát.

Fotó: Markovics Gábor

Dékány Sarolta teljesen összetört, hiszen 48 év után egyedül maradt, elvesztette élete párját, akivel mindent megosztottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A drámai veszteség után az özvegy sokáig sírni sem tudott, teljesen bezárkózott.Röviddel az énekes halála után Sarolta úgy érzete, néha már az otthonuk sem nyújt vigaszt, a hatalmas házban egyre magányosabbnak érezte magát. Ezért májusban az is megfordult a fejében, hogy eladja az ingatlant és máshol kezd új életet. Mára ez a döntés már végleges.

A az egyik ingatlanportálon talált rá a csodaszép házra. Mostantól bárki megtekintheti a XII. kerületi ikerházat, melyben 6 szoba, három erkély, szauna és kandalló is található. A környék nyugodt, madárcsicsergős, de a hatalmas terek és a csend talán már nem lehettek gyógyír Sarolta fájdalmára.

Úgy tudjuk, jelenleg egyedül lakik az ingatlanban, de azonnal elköltözik, amint akad vevő a házra. Megkerestük Dékány Saroltát is, aki még most is nagyon zaklatott volt, a házzal kapcsolatban pedig nem szeretett volna nyilatkozni, korábban azonban mesélt arról, hogy fontolgatja a költözést.

A napilap pénteki számában még többet olvashattok Koós hajdani otthonáról.

Eközben a címlapon