HŰHA

Ki­tá­lalt az ügy­véd, ez tör­té­nik Klapka György Vám­ház kör­úti üz­le­té­vel

Az Arany­em­ber talán nem is szá­mí­tott arra éle­té­ben, hogy ke­mé­nyen fel­épí­tett élet­műve egy­szer majd sen­ki­nek sem kell már.

Hiába minden próbálkozás, eddig még nem találtak vevőt Klapka György Vámház körúti üzletházára. A család közel két hónapja hirdeti már az ingatlant, amit jóval a piaci ár alatt, 300 millió forintért kínálnak, ám komoly érdeklődő így sem érkezett még.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az üzletet korábban az Aranyember legkisebb lánya, Sandy igazgatta, ám testvérei márciusban leváltották őt a tisztségről, majd nem sokkal később bejelentették, hogy édesapjuk egykor virágzó üzletét inkább eladják.

Mint ahogy arról néhány hete a beszámolt, a család ügyvédje szerint nem találtak komoly érdeklődőt a boltra, ez pedig a Blikk információi szerint azóta sem változott.

Sem az ingatlan, sem a cég esetében nincs bejelenteni való vásárló.

Az ideiglenes állapotot meghosszabbították, tehát kizárólag eladás folyik az üzlet egyik részében, azonban a cég már nem vásárolhat fel és nem vehet zálogba semmit" - fogalmazott a család ügyvédje a Blikknek.

Az örökösödést illetően tehát kétségtelenül Klapka legidősebb fia, György járt eddig a legjobban: ő ugyan nem részesedett a cégből, de megkapta apja egyik luxusingatlanát és két autóját, amit azóta pénzzé is tett, és kiszállt a családi ügyekből.