SZTÁRDZSÚSZ

Grófoéknál az asszonynak nincs helye az asztalnál

Kis Grófo családjában megállt az idő. Hiába a modern világ, hiába az emancipáció, a család asszonyainak semmi közük nem lehet a férfiak társaságához.
  • Szerző: Buster

Szerintük persze jól van ez így, hiszen évszázados tradíciók mentén élik az életüket, és a jól bevált sémákat követik. A fiatal énekes még feleségével sem a mai kor hagyományai szerint ismerkedett meg. Erről édesapjával meséltek az Esti Frizbi felvételén.

"Tizennyolc évesen nősültem, és gyors ismerkedés volt a miénk. Egy buliban láttam egyszer Tündét, majd bejelentkezett a család, és mi átmentünk hozzájuk.

Isten áldása kísérte az ügyünket, hiszen Tünde már korábban arról álmodozott, hogy az én feleségem lesz, és két gyermeket nevelünk együtt.

A dédnagymamám is megjósolta, hogy ez így lesz”- mesélte Hajdú Péternek az énekes, majd elárulta, hogyan is képzelik ők az egyenjogúságot.

"Nálunk abszolút nem szokás, hogy a férfi házimunkát végezzen, a nő pedig nem dolgozhat. Hála istennek nem azon a szinten állunk, hogy kelljen. De olyanról sem lehet szó, hogy az asszony nélkülünk elmenjen mondjuk  mulatni. Ha bármilyen vendégünk van, nem ülhet az asztalunkhoz. Neki az a dolga, hogy kiszolgáljon minket. De ha van női társaság, akkor átülhetnek egy másik asztalhoz. Ha nincs, akkor bemegy a konyhába és elkezd mosogatni.

Én azzal értek egyet, hogy az asszonynak nem kell hallgatnia, miről folyik a szó a férfiak között

- árulta el Kis Grófo az ATV stúdiójában. Vasárnap este a teljes beszélgetést megnézheted 21 órától.  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?