FÜLES

Ki­ne­vez­ték Andy Vajna utód­ját

Meg­van, ki lett Se­bes­tyén Ba­lázs fő­nöke a Rá­dió1-nél, mi­u­tán a ko­rábbi tu­laj­do­nos, Andy Vajna tra­gi­kus hir­te­len­ség­gel el­hunyt.
  • Szerző: RIPOST

Közleményt adott ki a Rádió1 arról, hogy ki lesz az utódja a vasárnap váratlanul elhunyt producer és filmügyi kormánybiztosnak, Andy Vajnának.

"Mély megrendülése mellett a Rádió 1 és a MediaTime Kft. tulajdonosa a cégek folyamatos működését biztosítandó azonnali hatállyal Bakai Mátyást nevezte ki a két társaság ügyvezetőjének. A Rádió 1 sikere töretlen, a legfontosabb kereskedelmi célcsoportban a legfrissebb hallgatottsági adatok szerint Budapest legnépszerűbb rádiója”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– írták.

Bakai Mátyás, aki a Rádió 1 létrehozását és építését vezette, régi-új ügyvezetőként tér vissza a sikeres csapat élére. Bakai a Radio Plus Kft. mellett átveszi a legjelentősebb hazai rádiók reklámidejét értékesítő Media Time Kft. ügyvezetői pozícióját is. A cégek ügyvezetésében történő változás már cégbírósági bejegyzés alatt áll. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember az eddigi sikeres és tapasztalt csapattal folytatja a munkát, a Media Time hosszú távon értékesíti többek között a Rádió 1, a Retro Rádió és a helyi szinten legnépszerűbb és legnagyobb elérésű vidéki adók reklámidejét egyaránt.

A Rádió 1 hálózata, amely jelenleg közel 40 frekvencián hallható országszerte, hamarosan újabb két várossal – Tatabányával és Kaposvárral – bővül, ezzel végre az összes megyeszékhelyen elérhetőek lesznek Balázsék és az igazi mai slágerek.

A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint az országszerte nagyon népszerű Rádió 1 a főváros leghallgatottabb rádiója a kereskedelmileg kiemelten fontos 15-59-es korcsoportba tartozó hallgatók körében ugyanúgy, ahogy a 15 év feletti teljes mért célcsoportban – írja közleményében a csatorna.

A Rádió 1 országszerte a fiatal felnőtt korosztály kedvenc rádiója, a 15-39 évesek körében továbbra is magasan vezet a Petőfivel és minden más konkurens adóval szemben.