BIZARR

Kiakasztotta a netet az anyuka, mikor bevallotta, mit csinál a zuhany alatt

Óriási vitát gerjesztett egy anyuka a neten. Egymásnak ugrottak az emberek.
  • Szerző: Ripost

Egy internetes fórumban szólta el magát az anyuka, és ez teljesen kiakasztotta a közösséget. Õ pedig megdöbbent, mert úgy gondolta, amit tesz, az mindenki számára természetes.

Két táborra szakadtak az emberek, és meglepő hevességgel estek egymásnak a témában. Az anyuka ugyanis azt írta le, hogy ő bizony rendszeresen pisilni szokott, miközben zuhanyzik.

A totális felfordulás ezután kezdődött el.

"Nincs ebben semmi különös. A meleg víz mindenkiből előhozza az ingert. Mi rossz lenne benne?" - írta az egyik hozzászóló.

"Ugyan már, nem kell hőbörögni, ez még környezetbarát is, mert kevesebb víz fogy, ha kihagyod a vécéhasználatot" - vetette fel valaki más.

"A zuhany azonnal meg is tisztít, és egyben a kádat is kitisztítja. Nem kell kiakadni, ez csak pisi!" - osztotta meg a véleményét egy másik anyuka.

De az ellentábort ez egyáltalán nem nyugtatta meg... LAPOZZ!


"Miért nem intézed el a dolgot zuhanyzás előtt? Ez undorító" - jelentette ki valaki.

"Igenis meg lehet érezni egy fürdőszobában, ha valaki rendszeresen ezt csinálja. Szaga marad és kész. Nem erre találták ki a tusolót" - akadt ki egy másik nő.

Persze nem jutott egyezségre a két tábor egy kicsit sem. Mégis sokan védelmükbe vették az anyukát. Volt, aki egyszerűen csak azért, mert úgy gondolta, mindenki azt csinál a saját fürdőjében, amit akar.

És hogy mi lett a kommenteket kiváltó anyuka véleménye végül? Folytatja-e tovább vagy nem? Nos, az persze még nem derült ki. De nagy meglepetést okozott számára, hogy ez ennyire meghökkentő sokak számára. Eddig úgy vélte, teljesen hétköznapi dologról beszél.