INSIDER

Kegyetlenül végzett a háromgyerekes anya az érdi tanár házaspárral

Diótörő kalapáccsal verte agyon az idős házaspárt, mert nem akartak pénzt adni neki. Ítélet várható a nő ügyében.
  • Szerző: Ripost

Pénteken elítélik azt a háromgyermekes családanyát, akit azzal vádolnak, hogy egy diótörő kalapáccsal verte agyon idős ismerőseit, hogy tőlük jusson pénzhez.

Az asszony három gyermekével és férjével élt együtt Érden, a nő sokat betegeskedett, a gyógykezelés minden pénzüket felemésztette. Kétségbeesésében egy ismerős pedagóguspárhoz fordult segítségért és pénzért. Az asszony tudta, hogy a pár évek óta külön kasszán él, még azt is sejtette, hogy a pár férfitagját kell megkörnyékeznie, az idős bácsi ugyanis híres volt adakozó természetéről, amit felesége nem nézett jó szemmel.

A kérdéses napon azonban pont az asszony nyitott ajtót, aki azonnal elutasította a kérést. A családanya ekkor végleg összeomlott, elvesztette józan eszét, és sokkoló vérengzésbe kezdett: felkapta a keze ügyébe kerülő első tárgyat, egy diótörő kalapácsot, és azzal kezdte ütni a nyugdíjas tanárnőt. A 81 éves asszony szinte azonnal meghalt, de az ámokfutó nő nem hagyta abba, tovább ment a konyhába, ahol a mit sem sejtő bácsit találta, akit kérdés nélkül, őrjöngve szintén verni kezdett a kalapáccsal. Amikor a 83 éves bácsi is holtan esett össze, az asszony felforgatta a lakást, és alig pár ezer forintos zsákmányával távozott.

A gyilkost hosszú ideig nem találták, mire kiderült, hogy a háromgyerekes anya a tettes. A nő ügyében pénteken ítéletet hoznak, akkor derül ki, hány évre ítélik az asszonyt - írta a Bors.