HŰHA

Ebben je­lent meg, azóta min­denki Ka­ta­lin her­cegné ék­sze­ré­ről be­szél

A 37 éves her­cegné cso­dás Ale­xan­der McQu­een ru­hája mel­lett a ki­egé­szí­tői is fel­kel­tet­ték a ra­jon­gók fi­gyel­mét.
  • Szerző: Ripost

Cambridge hercegnéje egy régi-új nyakláncot viselt a szombati Trooping the Colour katonai felvonuláson – vette észre egy divatszakértő. A 37 éves Katalin egy kereszt alakú gyémánt medált viselt, amikor férje, Vilmos herceg és gyermekei, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg oldalán megjelent a Buckingham-palota erkélyén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Susan E. Kelley, aki a "What Kate Wore", azaz "Mit viselt Katalin?" nevű weblap üzemeltetője észrevette, hogy a medál ugyanolyan volt, mint amit a hercegné a 2011-es Térdszalagrend átadón viselt, egy apró különbséggel.

A közeli képeken jól látható, hogy a kereszten van egy gyémánt kiegészítő, ami az eredeti darabon még nem volt rajta. Az ékszerészek szerint ezt könnyen hozzátehették utólag is. Valószínűleg Katalinnak volt egy ékszere, amit már nem hordott, de a gyémántot meg akarta tartani, így a keresztre rakatta - írja a Daily Mail.