SZTÁRDZSÚSZ

Kárász Róberttel való viszonyáról vallott Tatár Csilla

Tatár Csilla és az ATV mûsorvezetője hosszú évek után most újra találkozott egymással.
  • Szerző: bdf

Öt év után újra szent a béke Tatár Csilla és Kárász Róbert között. A két műsorvezető még 2014 novemberében a Mokka élő adásában kapott csúnyán össze.

Kárász Róbert a kamerák előtt firtatta kolléganője magánéletét, ez bőszítette fel az akkor válófélben lévő Csillát. Egészen mostanáig az ominózus eset óta a páros egyszer sem találkozott, ugyanis a műsorvezetőnő éppen akkoriban távozott a TV2-től.

„Õszintén mondom, nagyon jó volt újra látni Robit. De szerintem el kellett telnie ennyi időnek ahhoz, hogy jót beszélgessünk. Azért mindent nem sikerült megbeszélni, ezért abban maradtunk, hogy a közeljövőben beülünk majd egy kávéra” – kezdte a %%-nak Tatár Csilla, aki azt is elmondta, mit érzett, amikor először megpillantotta egykori kollégáját.

„Örültem, hogy újra látom. Mentem felé, mosolyogtam, ő is mosolygott. Megkérdeztem tőle: na, most mit csináljunk? Adjunk puszit, vagy megöleljük egymást? - Öleljük meg egymás! - vágta rá kedvesen Robi. Szóval megöleltük egymást” – folytatta Csilla, aki elárulta, nincs már benne tüske a múlt miatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

„Hosszú idő telt el az összeveszésünk óta. Akkor én egy nagyon rossz időszakon mentem keresztül, és ő sem volt szerintem túl jó formában. Így alakult.

A közös munka során konfliktust konfliktusra halmoztunk és egyszer csak robbant. Ilyen ez a popszakma

- mondta nevetve lapunknak a csinos műsorvezető, majd hozzátette:

„Mi alapvetően kedveltük egymást, amikor együtt dolgoztunk, aztán kapott egy kis gellert a kapcsolat és csúnya vége lett. De sok minden változott azóta mindkettőnk életében, más emberek lettünk. Mindketten abszolút nyitottak voltunk arra, hogy megbeszéljük a problémákat.

Megöleltük egymást és barátsággal váltunk el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?