OLDALVONAL

El­ké­pesztő, mit kért Jolly­tól Dzs­u­dzsák Ba­lázs

Fo­ci­vá­lo­ga­tot­tunk csa­pat­ka­pi­tá­nya az Ins­tag­ra­mon üzent az éne­kes-ze­ne­szer­ző­nek. Újabb fo­ci­him­nusz szü­le­tett.

Dzsudzsák Balázs felkérésére írta át az egyik leghíresebb szerzeményét a mulatós műfaj hazai császára, Jolly.

Dzsudzsák a 100. válogatottsága alkalmából kérte a dalt
Dzsudzsák a 100. válogatottsága alkalmából kérte a dalt
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes egész életében fanatikus futballrajongó volt, ezért nem csoda, hogy nagyot dobbant a szíve, amikor az instagramján üzenetet kapott a sportolótól. Naná, hogy azonnal a stúdiójába szaladt!

Jolly szíves-örömest átírta a slágert
Jolly szíves-örömest átírta a slágert
Fotó: Szabolcs László

Évek óta a "Jön a Jolly hazafelé" kezdetű sláger számít a legmenőbb bulidalnak. Olyan életérzést fejez ki, amire sok fiatal vágyik: siker, pénz, csillogás, viszki, szép lányok. A nóta mára annyira beivódott a köztudatba, hogy még a magyar labdarúgó-válogatott öltözőjében is ez szól a mérkőzések előtt, hogy a játékosok kellőképpen hangulatba hozzák és felpörgessék magukat.

"Dzsudzsák Balázs jó ismerősöm. Megtiszteltetésnek éreztem, amikor

felkért, hogy a századik válogatottsága alkalmából írjam át a dalt az ő nevére. Természetesen szívesen felénekeltem, mert Dzsudzsit fantasztikus játékosnak tartom.

"Csupán annyit kértem tőle cserébe, hogy az azerieknek rúgjon legalább egy gólt. Ez ugyan nem jött össze, de egy gólpasszt azért adott, és végül nyertünk"

Eközben a címlapon

– mondta a -nak az énekes.

"Szeretném, ha a csapatunk a következő Európa-bajnokságra is kijutna, amire meg is van minden esélyünk. A fiamat is arra tanítom, hogy szeresse a csapatunkat. Rendszeresen kiviszem a meccsekre, mert akkor legalább együtt lehetek vele, mint férfi a férfivel. Egy csomó mindent be szeretnénk pótolni, mert az elmúlt években kevesebbet idő jutott nekünk, mint azt szerettük volna"

– mesélte Jolly.

"A futball a legjobb sport a világon! Örülök, hogy vannak olyan labdarúgóink, mint Dzsudzsák Balázs! Igazi példaképe lehet a mai fiataloknak"

– mondta az előadóművész.

Nem először ihlette meg a labdarúgás

Jolly ifjúsági játékosként a Honvédban focizott. Máig gyakori vendég a Kispest-meccseken, megénekelte kedvencei 2017-es bajnoki címét is.

A válogatott labdarúgói közül korábban Böde Dánielnek is szentelt egy Dzsudzsákéhoz hasonló No roxa áj-átiratot.

Sőt, a 2016-es remek Eb-szereplés ihlette „A győzelem lesz a miénk“ című dalát.