SIKK

Is­ten­nők di­vatja! Eszü­ket vesz­tik ettől a pasik

A ma­xi­ruha a nyár nagy di­vatja - a nők va­ló­ság­gal is­ten­nő­nek lát­sza­nak benne, ha meg­fe­lelő ki­egé­szí­tők­kel pá­ro­sít­ják. Rá­adá­sul azok­nak sem kell le­mon­da­niuk erről a nyári di­vat­ról, akik szí­ve­seb­ben jár­nak nad­rág­ban!
címkék:

A maxiruha a tavasz-nyári szezon legsokoldalúbb darabja, sőt, egy pulóverrel vagy kiskabáttal még ősszel is használhatod majd. Arra viszont nem árt odafigyelned, mivel párosítod, nehogy zsákként lógjon rajtad, vagy egyszerűen elvessz benne.

A maxiruha elsősorban a magas, vékony lányoknak áll jól, ők szinte bármivel felvehetik. A kicsit alacsonyabbaknak sem kell azonban elkeseredniük: egy szép tűsarkúval rajtuk is tetszetős a maxiruha. Arra vigyázz, hogy ne bokánál érjen véget, mert úgy "kettévágja", és tovább rövidíti a lábadat. De az sem jó, ha a földön húzod, a legszebb az, ha egyszerűen a lábfejednél ér véget a ruha.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A ducibb lányoknak a mell alatt szabott ruhák állnak jól, ezek elrejtik a pocakot is,  a nagyon vékony lányoknak pedig a kicsit testre szabottabb, mintás darabok.

Fotó: 123RF

A hosszú ujjú, virágos maxiruha a tavaszi napok slágere lehet.

Fotó: 123RF

Nagy divat a combtól lefelé átlátszó ruha is. Egy ilyen lenge, áttetsző darab remek választás egy meleg, nyári napra.

Fotó: 123RF

A tűsarkú cipő magasabbnak mutat, így nem kell attól tartanod, hogy a hosszú ruha "összenyom". Így igazi királynő lehetsz!

Eközben a címlapon
Fotó: 123RF

A nadrágos lányoknak sem kell lemondaniuk a maxiruháról, nekik a nadrágos overall az igazán jó választás.

címkék: