NÍNÓ

In­ter­ne­ten osz­totta kis­korú ba­rát­nője szex­vi­de­ó­ját egy nóg­rádi férfi!

Egy hét alatt ez már a má­so­dik szex­bot­rány Nóg­rád me­gyé­ben! Ez­út­tal is egy kis­korú lány­ról ke­rült fel az in­ter­netre házi pornó a csa­ló­dott barát révén! A fiú 15 éves ba­rát­nője ugyanis nem akart az egy­éj­sza­kás ka­land után foly­ta­tást! Most min­den is­me­rőse rajta röhög!
  • Szerző: M. Elek

Még szilveszter előtt csábította el a 22 éves férfi a 15 éves iskolás lányt. Titokban videóra vette az orális kényeztetést, amelyben része volt, mesélte a Blikknek a lány egyik közeli ismerőse. A srácot mindenki ismeri a környéken.

Képünk illusztráció!
Képünk illusztráció!
Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amikor kiderült, hogy a lány nem szeretne folytatást, a férfi bosszúból elküldte az intim videót a lány összes ismerősének. Pár nap múlva már az egész környék erről beszélt. A 15 éves lányt azóta folyamatosan zaklatják, az utcán utánakiabálnak, kiröhögik, volt aki még le is köpte.

A tinilány teljesen összeomlott, még öngyilkossággal is próbálkozott. Azóta szinte ki sem mer menni az utcára szégyenében.

A férfit a szülők feljelentették, de időközben kiderült, hogy a felelősségre vonás elől Németországba menekült. A Nógrád megyei rendőrség megerősítette, hogy eljárás folyik az ügyben, ennél többet azonban nem mondtak az esettel kapcsolatban - számolt be róla a Blikk.