SIKK

Íme 7 szuper frizura, ami 10 évet fiatalít

Egy új, friss, rakoncátlan hajviselettel letagadhatod a korodat is. Csak bátorság és egy remek fodrász kell hozzá!

Ne várd a segítséget csupán a csodapiruláktól, ránctalanító krémektől. Egy új, szemtelenül bátor frizura olyan hatást kelt, mintha fürdőt vettél volna az örök fiatalság forrásából.

Borzolt

A felborzolt frizura azonnal fiatalabbnak mutat a korodnál. Miért? Mert a lapos, unalmas haj az arcra tereli a tekintetet. Ám ha a fejed olyan, mint egy zilált kazal, akkor olyan huncut, lányos keretet ad az arcodnak, amivel 10 évvel is kevesebbnek mondhatod magad a valódinál. Kicsivel a vállad fölé érjen, hogy szabadon kócolhasd. A hajvégek rakoncátlanul kunkorodjanak.

Drámai

Az aszimetrikus hajvágás mindig drámai hatást kelt. Ahol dráma, ott borítékolva a fiatalság. Ha most hosszú a hajad, akkor itt a lehetőség, hogy aszimetrikusra vágasd. Az előnyösebb profilodat mutasd meg a rövid oldallal, a másikat kissé eltakarhatod a hosszabb fürtökkel. Nem csak egyenes hajból vágható! Hullámos vagy göndör fürtökkel is jól mutat.

Bújj a frufru mögé

A vékony tincsek mögül kitekintő szemek feltétlenül egy kedves, lányos megjelenést kölcsönöznek. A frufru jótékonyan eltakarja az idő ráncait, redőit a homlokodon. Máris gondtalanabbnak, fiatalabbnak látszol!

Vaskos fonatok

A szerencsések közé tartozol? Hosszú, dús, egészséges a hajad? Vétek lenne csak úgy simán leeresztve viselni. Fejezd ki magad, hozd felszínre a benned élő királykisasszonyt. Nézd ezeket a szabadon, lazán fonott, hanyagsággal elhelyezett fürtöket, ezek mindenkit megfiatalítanak.

Túloldalra söpört fürtök

 

Ha a hajadat oldalra fésülve hordod, azonnal lágyul tőle a tekinteted. Ettől mindjárt olvadni kezd az évek alatt kissé szigorúvá keményedett tekintet.

Kis kócos

Az egyenes, frufrus, kócolt hajról mindenkinek egy fiatal teremtés jut eszébe. Lazíts te is a megjelenéseden, a lelked is mindjárt megfiatalodik tőle.

Nemtörődöm konty

Nagyon messze van a klasszikus, tökéletes kontytól. Lazán felrakva, rendetlen hullámokban összefogva, sűrű, vastag hajat mutat, miközben elbűvölően nőies. Ha így fogod fel a fürtjeidet, senki nem hiszi el, hogy már elmúltál „harminc”!

És ezeket olvastad már?