INSIDER

Ilyen tol­va­jo­kat se lát­tunk még, tán­colva zse­bel­ték ki az ál­do­za­tot - videó

Az iroda ka­me­rája rög­zí­tette az egész cse­lek­ményt. A deb­re­ceni nyo­mo­zók nem hit­tek a sze­mük­nek, ami­kor át­vizs­gál­ták a fel­vé­te­le­ket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A debreceni nyomozók letartóztatták a táncoslábú tolvajokat.Korábban egy férfi tett bejelentést arról, hogy november 26-án ellopták a mobiltelefonját  Debrecenben, a Bocskai téren található egyik irodából.

A debreceni nyomozók adatgyűjtés közben az iroda kamerájának felvételét is ellenőrizték, amin jól kivehető a két tolvaj. Ám az is, hogy nem hagyományos módszerrel loptak...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A police.hu szerint a  23 éves L. István és a 45 éves B. Levente november 25-én 10 óra körül ment be az  épületbe, ahol szólt a zene. A felvételen tisztán látszik, hogy az egyik elkövető, úgy próbálja elterelni az emberek figyelmét, amíg társa intézkedik, hogy táncra perdült...Miközben ő szórakoztatta az embereket, társa bement az irodába és ellopta a mobilt, majd gyorsan kereket oldottak.

Mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök a gyanúsítottaknál megtalálták a sértett készülékét, amelyet visszaadtak neki. A két hosszúpályi lakossal szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a nyomozást.

címkék: