FÜLES

Gyám­ha­tó­ság vizs­gál­hatja Huj­be­rék csa­ládi kö­rül­mé­nyeit!

A csa­lád szent­end­rei háza rég­óta han­gos a ve­sze­ke­dé­sek­től, most azon­ban már a hi­va­ta­los szer­vek is köz­be­avat­koz­tak.
  • Szerző: ripost

Csak nevet az egészen, látszólag nem érdekli a körülötte kibontakozó újabb botrány Hujber Ferencet, jóllehet, a színésznek a legkevésbé sincs oka a jókedvre.Ahogy azt a elsőként megírta, néhány nappal ezelőtt már a rendőrség lépett közbe a családi perpatvar ügyében.

Az ORFK sajtóosztálya a lapunknak megerősítette, hogy kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozás indult a színésszel szemben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A történet azonban itt nem ért véget, ugyanis a helyzetet súlyosbítja a tény, miszerint Hujber és felesége, Cynthia két közös, kiskorú gyermeket nevel, a hétéves Noelt és a két és fél éves Noát. Az ehhez hasonló, családon belüli erőszakot érintő ügyekben pedig a gyámhivatal hivatalból köteles vizsgálatot indítani annak érdekében, hogy kiderüljön, a két gyermek biztonságban van-e a szülői házban.

Fotó: Markovics Gábor

„Első lépésként a gyermekjóléti szolgálat családkonzultációra behívja a szülőket, adott esetben családterápiát javasolnak, néha a gyermekek védelmében pártfogót ajánlhatnak" - kezdte a -nak Dr. Gerencsér András ügyvéd.

Hogy mi történhet, ha a család nem működik együtt és hogyan reagált a történtekre Hujber Ferenc, elolvashatod a csütörtöki napilapban!