LELKIZŐ

Tel­je­sen össze­tört, te­rá­pián dol­gozta fel vá­lá­sát a ma­gyar szí­nész!

Po­lyák Lilla volt férje ne­he­zen fo­gadta el, hogy véget ért a há­zas­sága, min­den tőle tel­he­tőt meg­tett azért, hogy lel­ki­leg job­ban le­gyen.
  • Szerző: ripost

Nehezen dolgozta fel a válását Homonnay Zsolt! Az Operettszínház sztárja két évvel ezelőtt vált el Polyák Lilláról, és a mai napig sem tagadja, hogy ez egy szomorú időszak volt számára.

"Egy hosszú folyamat volt, mire az elválást segítséggel rendeztem magamban. Sokat beszélgettem a hozzám közel állókkal, olvastam szakkönyveket, és jártam terápiára is" - vallotta be a Lokálnak a színész, aki sokat tanult a kudarcból.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Bár mindenki azt látta, hogy húsz év és két közös gyermek után egy igazi álompár vagyunk Lillával, bizony nekünk is voltak gondjaink. Visszatekintve látom, hogy nem oldja meg a gondokat, ha az ember a szőnyeg alá söpri azokat. Ma már tudom, hogy a konfliktusokat sem szabad megkerülni és tisztázatlanul magunkba temetni. Egy idő után ez felőrölt engem is. A színházi munkabeosztás miatt késő estig dolgozunk, és gyakran napközben is csak rohanunk egyik próbáról vagy helyszínről a másikra. Sajnos a munka és a gyerekek mellett nem vettük észre, hogy eltávolodunk egymástól, nem fordítunk elég időt egymásra. Pedig a romantika, a tűz életben tartásához elengedhetetlen. De mielőtt még átment volna a kialakult helyzet sárdobálásba, léptünk. Persze nagyon nehéz volt kimondani, hogy itt a vége, főleg a két fiunk, Zsombor és Bulcsú miatt" – fogalmazott őszintén Homonnay.

A színésznek azóta baráti a viszonya volt nejével, jelenlegi kedvesével pedig rendkívül boldogok, már el is jegyezték egymást.