INSIDER

Hajtóvadászat: fegyverrel rabolhatták ki a postát Győrben

A rendőrség perceken belül kiért a helyszínre, ahol nyomkövető kutyákkal kezdték el keresni a tettest.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A  police.hu információi szerint egy ismeretlen fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a győri postafiókot. A rendőrök nagy erővel keresik a férfit.

A hatóságok nemcsak a főutakon igazoltatnak, és nézik át az autókat, de a gyalogos menekülési lehetőségeket is sorra megvizsgálják. Nyomkövető kutyákkal is keresik a tettest.

A rendőrséghez pénteken 11 óra 20 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy egy ismeretlen férfi fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a Győr-Bácsán a 6. számú postahivatalt. A hatóságok lezárták a környéket, ellenőrző-átengedő pontokat állítottak fel.

Úgy tudni, hogy az elkövető 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, 30-40 év közötti férfi. A rabláskor fekete, felirat nélküli kapucnis pulóvert, sötétkék nadrágot, sportcipőt és sötét szövetkesztyűt viselt.

A bűncselekményt éppen az iskola melletti postánál követték el, ahová alsós gyerekek járnak, de ők nem vettek észre semmit az egészből - írja a kisalföld.hu.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövető kilétével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik - névtelensége megőrzése mellett - hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

címkék: