EZO

Ha hi­szel benne, ez a kris­tály gaz­daggá tehet

Tartsd távol ma­gad­tól a rossz­aka­ró­i­dat, vonzd be az éle­tedbe a bő­sé­get és a sze­ren­csét! A si­ker­hez per­sze tenni is kell, ne fe­küdj ott­hon lus­tán! Meg­mu­tat­juk, me­lyik kris­tály ad ehhez ener­giát!

Bár nincs rá konkrét fizikai magyarázat, és elfogadott bizonyíték,hogy a kristályok működnek, és segítenek az élet különböző területein, de egyre népszerűbbek a ásványkiállítások, ahol sok mindent megtudhatsz róluk. Például azt, hogyan használd a kristályokban rejlő mágikus erőt, hogyan gyógyítanak, melyik hoz szerencsét, és melyiket hordd magadnál, hogy szerencse érjen. Most azt a kristályt mutatjuk be, mely a gazdagságot és gyarapodást hozhatja el életedbe.

Ez a kristály a citrin.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hatékonyan tisztít és regenerál. Magában hordozza a nap erejét. Energiával tölt fel.

Színe halványsárga, átlátszó kvarc, néha szikrázó szivárvány jelenik meg benne. Brazíliában, Spanyolországban, Oroszországban, Madagaszkáron és az Egyesült Államokban hegységeiben is megtalálható.

A citrin vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, a pozitív energiákat és a sikert. Segít megőrizni a szerencsét, és a jólétet. Arra ösztönöz, hogy megoszd másokkal, amid van, mindeközben segít,hogy megtartsd a vagyonodat. Növeli a benned rejlő nagylelkűséget, önbizalmat, önérzetet. Nem helyetted fog dolgozni és meggazdagodni, de energiáival támogat célod elérésében.

Fotó: 123RF

Szerezz be te is egy apróka kristályt, és ha valamilyen fontos üzleti tárgyalásod van, helyezd el a névjegykártyád alatt, vagy tarts egyet belőle a pénztárcádba.

A citrin azon kristályok egyike, mely nem nyeli le a negatív energiákat, hanem megtisztítja azokat.

Eközben a címlapon

Jó szerencsét, bőséget kívánunk!