SZTÁR

Gesztesi fagyit mér a Lupán

A nép­szerű szí­nész élete ha­tal­mas for­du­la­tot vett: fagy­lal­tot árul Bu­da­pest Ten­ger­part­ján, a ka­ribi han­gu­la­tot idéző Lupa Be­a­chen. Igaz, csak egy al­ka­lom­mal, jú­nius 13-án este, az első Lupa Beach Gasztro Esten.
  • Szerző: RIPOST
Budakalászi vagyok és most, hogy itt a strandszezon, a fiaimmal gyakorta leugrunk a Lupára. Állati izgalmas, hogy a város határában van egy fehérhomokos, pálmafás tengerpart 

– meséli Gesztesi Károly, aki a lazulós strandolás mellett aktív szerepet is vállal a Lupa “életében”.

“A szervezők megkértek, hogy látogassak ki a Gasztro Estre, gondoltam, ha már ott leszek, beállok egy fagyispult mögé. Gyerekkoromban lenyűgüzve néztem Alfonzót Bagamériként, most én is kipróbálhatom ezt a “mesterséget” – mondja Gesztesi, aki mellett több ismert személy is ott lesz a Lupa változatos gasztronómiai kínálatát bemutató rendezvényen.

Kembe Sorel színész-műsorvezető például sört csapol majd, a TV2 Jóban Rosszban sorozat egyik sztárja, Legerszki Krisztina a Coke Lounge-ban készít koktélokat, s a Rockburgerben Havai Gábor gitározik majd.

A Costes Beach Klubjában pedig portugál vacsora várja az érdeklődőket, a hozzátartozó borpárosítással, a Costes Michelin-csillagos séfek prezentálásában a Lupa Beach Gasztro Esten, ami

megmutatja, hogy a Lupa nem csak strand,

hanem akár egy holdfényes vacsorát is elkölthetünk Budapest Tengerpartján, ahova este már belépőt sem kell fizetni.