BOZÓT

Gazdag vállalkozó fizette ki Juhász Péter luxusnyaralását!

Újabb beismerő vallomás: A 15 évre ítélt bûnözővel való kapcsolattartás után az Együtt politikusa elismerte azt is, hogy alig néhány napja a milliárdosok kedvenc törzshelyén, Nizzában nyaralt. Kiderült az is, hogy kinek a pénzén.
címkék:
  • Szerző: J.K.

A beismerő vallomás után nyomban elindult a találgatás, vajon miből futotta a méregdrága nyaralásra, olyan luxuskörülményekre melyeket az átlagember soha nem engedhet meg magának.

Szóba került az is, hogy ez a luxusnyaralás is a Portik Tamáshoz fűződő kapcsolat "eredménye" lehet, vagy hogy a más célra gyűjtött adományokat fordíthatja Juhász ilyesfajta célra.

A méregdrága utazás azért is keltett nagy felháborodást, mert Juhász állítása szerint folytonos pénzgondokkal küszködik, nem egyszer mutogatta már kamerák előtt a bankszámla-számát, azt hangsúlyozva, hogy puszta megélhetését is csak barátai segítségével képes fedezni.

Személye, a "csóró politikus" ezért keltett megütközést a Nizza-Budapest repülőjáraton, melyet szinte kivétel nélkül Magyarország leggazdagabb emberei használnak egyfajta ingajáratként a hazai valóság és a francia luxus között. Meghökkent utastársai hívták fel a figyelmet erre az ellentmondásra...

Juhász Péter is érezte, hogy a kialakult helyzet, a Portik-botrányt  követően szinte azonnal kiderült luxusút alaposan megtépázhatja politikai hírnevét, ezért gyors megoldást keresett.

Facebook oldalára kiposztolta Magyarország egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb emberének a Graphisoft-alapító Bojár Gábornak a levelét, melyben az üzletember felvállalja, hogy ő finanszírozta Juhász nizzai álomutazását.

A %% Juhász Péter baráti köréből származó értesülése szerint Bojár Gábor régóta, összességében több millió forinttal támogatja Juhász Péter működését, azon alapítványon keresztül, amely többek között  autót biztosít Juhász számára. Ezt a kocsit magáncélokra is felhasználja.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?