HŰHA

Össze­fo­gott a csa­lád: Győ­zike apja egy­mil­liót fizet, ha va­laki le­buk­tatja a fiát

Össze­fo­gott az egész Gás­pár csa­lád, és ki­ta­lál­ták, hogy ren­ge­teg pénzt fi­zet­nek annak, aki be­bi­zo­nyítja, hogy a test­vér­pár bűnös.

Mint az ismert, április óta egy rémálom a Gáspár család élete. Egy éjszaka kommandósok lepték el Győzike házát, ahol több millió forint készpénzt és vagyonokat érő aranyékszereket foglaltak le.

Idősebb Gáspár Győző fiaival Győzikével és Zsoltival
Idősebb Gáspár Győző fiaival Győzikével és Zsoltival

Később a banki széfjükből újabb milliókat vittek el az adóhatóság emberei. A Gáspár testvéreket többek közt azzal vádolják, hogy luxusautókkal kereskedtek, de nem fizettek utánuk adót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egymillió forint készpénzt ajánlok fel annak, aki bebizonyítja, hogy a fiaim megszegték a törvényt- nyilatkozta a Blikk napilapnak idősebb Gáspár Győző. – Az én gyermekeim nem bűnözők, harcolok az igazukért. Igen, ez egy felhívás, jelentkezzen nálam, aki vett ilyen autót a fiaimtól, hadd kerüljön pont ennek a kínos ügynek a végére.”

A showman nem érti, hogy keveredtek bele ilyen ügybe. Azt elismeri, hogy testvérénél lefoglaltak két luxusautót, de azok saját használatra voltak.

„Mi így akarjuk az igazunkat bizonyítani- mondta a Romantic frontembere. – Kíváncsi leszek, ki jelentkezik majd, de ha elhozza a forgalmi engedélyt és az adásvételi szerződést, meg is érdemli a pénzt.”