FÜLES

Laj­csi dön­tött: Nem aka­rom, hogy töb­ben be­le­hal­ja­nak ebbe az ügybe

A köz­mű­lo­pás­sal vá­dolt ze­nész­nek elege lett a két éve tartó per­ből és úgy dön­tött, egyes­sé­get köt az ügyész­ség­gel. Ennek per­sze fel­té­te­lei van­nak.
  • Szerző: Buster

Több mint két év után pont kerülhet Galambos Lajos és társai közműlopási ügyének végére. A szerdai tárgyalási napon a zenész ügyvédje jelezte, készek megállapodni az ügyészséggel, ha rendezik a vádirat egyértelmű hibáit.

Lajcsi az ügy vádlottjai és saját egészsége érdekében hozta meg ezt a döntést, de az egyesség csak szigorú feltételek mentén jöhet létre.

EZT OLVASTAD MÁR?

„Sok mindenre hajlandó vagyok annak érdekében, hogy véget érjen ez a hosszú évek óta tartó rémálom. Ugyanakkor a vádirat tartalmát a jelen állapotában nem vagyok hajlandó elfogadni, abban korrigálni kell a súlyos tárgyi tévedéseket, és ki kell venni belőle a valótlanságokat. Ha az ügyészség erre hajlandó, én kész vagyok megállapodni.

Két temetésen már ott kellett lennem, szeretném elkerülni, hogy az ügynek még több áldozata legyen. Sőt, én sem szeretnék ebbe belehalni…

– jelentette ki a -nak Galambos Lajos. A zenész ügyvédje a napilap csütörtöki számában részletezi, milyen változtatásokra van szükség a vádiratban és azt is elárulja, milyen ítélettel lenne elégedett. A részletekért keresd a Ripostot az újságárusoknál!