FÜLES

For­du­lat! Most már kül­föl­dön is ke­re­sik VV Fanni holt­tes­tét

A rend­őrök nagy erők­kel ke­re­sik a holt­tes­tet, már kül­földre is ki­ter­jesz­tet­ték a ku­ta­tást!
  • Szerző: RIPOST

A Blikk információi szerint a magyar hatóságok kapcsolatba léptek a szomszédos országok rendőreivel is VV Fanni ügyében.Leadták a pontos személyleírást és az ügyiratokat arról, hogy pontosan kit keressenek.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Novozánszky Fanni ügyében eddig sosem látott létszámú nyomozócsapat dolgozik, akik olyan eszközöket is bevetnek, amiket csak a filmekben látni. A lap szerint a nyomozás költsége már most meghaladja a 300 millió forintot, pedig még nem zárult le az ügy. 

"Tapasztalatom szerint a nyomozók részéről maximálisan profi munka zajlik, mindent megtesznek, hogy felgöngyölítsék az ügyet" – mondta el a Blikknek dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Fotó: RTL Klub

Az ügy egyetlen gyanúsítottja, B. László november vége óta van előzetes letartóztatásban.Az intézkedést már többször meghosszabbították, a legutóbb elrendelt három hónap határideje napokon belül lejár, így újra bíróság elé kerül az ügy.

"Nagyon bízunk benne, hogy a gyanúsított továbbra is előzetesben marad, és előbb-utóbb elárulja, hova rejtette el Fanni holttestét" – mondta dr. Lichy József.