OLDALVONAL

Balhé Mes­siék es­kü­vő­jén, erre senki nem szá­mí­tott

Az ar­gen­tin fo­ci­sztár nem ün­ne­pel­he­tett fel­hőt­le­nül a fe­le­sé­gé­vel a csa­lád­ta­gok miatt.
  • Szerző: HBK

Magyar idő szerint szombaton összeházasodott Lionel Messi és Antonella Roccuzzo. A Barcelona labdarúgósztárja és gyermekkori szerelme a képek tanúsága szerint a legnagyobb boldogságban keltek egybe, viszont kiderült, hogy a háttérben a két család valójában gyűlöli egymást.

Messi szombaton vette feleségül gyermekkori szerelmét
Messi szombaton vette feleségül gyermekkori szerelmét
Fotó: AFP

Az esküvői előkészületek során is nehézséget okozott, hogy Celia Cuccittini (Lionel Messi anyukája) rosszban van Antonella családtagjaival, egyszerűen nincsenek egymással beszélő viszonyban. Ezt igazolja az is, hogy a két család két külön emeleten kapott szállást abban a hotelban, ahol az esküvői ceremóniát tartották.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ilyen előzmények után is sokkoló volt Celia húzása, aki szinte ugyanolyan ruhában jelent meg az esküvőn, mint Antonella, amivel sárba tiporta a legalapvetőbb etikai szabályt is. Az őt öltöztető ruhatervező egy argentin híroldalnak elárulta, hogy Celia eredetileg fekete ruhát viselt volna, az volt megbeszélve.

Messi anyukája (balra) nagy felháborodást okozott az esküvőn
Messi anyukája (balra) nagy felháborodást okozott az esküvőn
Fotó: AFP

Megszólaltattak egy divattal foglalkozó újságírót is, aki szerint egyszerűen nem lehet véletlen, hogy Celia meggondolta magát, ezzel is üzenhetett Antonellának. A beszámolók szerint Celia egyszerűen soha nem akarta, hogy Messi feleségül vegye gyermekkori szerelmét.