A NAP KÉPE

Fény­ké­pet kap­tunk, így ké­szül Huszti Sza­bolcs a Fradi ellen

A Vidi fo­cis­tája ami­kor csak tud, jó­té­kony­ko­dik. Ez­út­tal is gye­re­kek­nek aján­dé­ko­zott.
  • Szerző: sk

Vasárnap este a Ferencváros ellen zárja zsúfolt őszi szezonját a Vidi focicsapata. A rangadóra Huszti Szabolcs is készül, ráadásul nem csak a pályán.

Fotó: MTI
EZT OLVASTAD MÁR?

A válogatott játékos már hagyományosan jótékonykodik, évek óta támogatja a Gyermekkor Alapítványt, ezúttal is felajánlott 1 millió forintot a Madarász Utcai Gyermekkórház fejlesztéseit finanszírozó szervezetnek. Adománya segít az egynapos sebészet korszerűsítésében.

"Jó hallgatni és látni, hogy milyen erőfeszítéseket tesz a Gyermekkor Alapítvány, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek az intézményben." - nyilatkozta a jótékonykodásról Huszti.

Huszti Szabolcs az alapítvány kuratóriumának elnökével, Dr. Kemény Jánossal
Huszti Szabolcs az alapítvány kuratóriumának elnökével, Dr. Kemény Jánossal

"Szabolcs azon túl, hogy fantasztikus sportoló, éretten gondolkodó úriember, aki példás családapa is. Ismerem már annyira, hogy tudjam: nem szeret szerepelni, nyilatkozni, ugyanakkor nekünk ezen a téren is segít, mindig jelzi, hogy ha ezekkel az akciókkal csak egy embernek is sikerül felhívni a figyelmét a jótékonykodás fontosságára, már megérte" - mondta a focistáról Dr. Kemény János, az alapítvány kuratóriumának elnöke.