Nincs

Fantasztikusan izgalmas személyiségteszt: megmutatja, miben rejlik szerelmed ereje!

Mitől vagy igazán vonzó? Mit tudsz párodnak nyújtani és mi az, ami igazán fontos számodra?
  • Szerző: Ripost

Egy kalandos és izgalmas felfedezésre invitálunk. Tarts velünk a tudatalattidba, és tapasztald meg, mi az, ami igazán nagy kincsed a szerelemben!

Dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen, és képzeld bele magad az alábbi szituációba!

1. Elindulsz egy  patak partján, kényelmesen sétálsz, élvezed, amint a langyos szellő simogatja arcodat. Nézz körül! Mit látsz a környéken?

2. A pataknál egy hídhoz érkezel. Átsétálsz rajta, hogy a túloldalra juss. Milyen érzés átkelned rajta? Milyen a híd?

3. Megérkezel a túlpartra. Kicsit megpihennél. Keresel egy napsütötte területet és kiválasztasz egy helyet, ahová kicsit leheveredsz. Milyen területet választottál?

4. Mielőtt továbbindulnál, felnézel az égre, és meglátod, hogy gomolyfelhők kezdenek gyűlni rajta. Mit teszel? Maradsz még? Elindulsz inkább? Fedezéket keresel a készülő eső elől?

Nézd meg, válaszaid mit árulnak el rólad! LAPOZZ!


1. Az út, amin elindultál

Sétád a patak mentén megmutatja, hogyan érzed magad most. Zajos és forgalmas környéken jársz? Akkor mozgalmas az életed, és talán néha fárasztónak is találod ezt. Ha nyugalmas és csöndes tájon jársz, akkor harmónia vesz körül, de legalábbis ezt keresed.

2. A híd

A híd, melyen átsétálsz megmutatja, mennyire vagy biztos önmagadban. Stabilnak érezted és biztonságosnak? Akkor készen állsz stabilan szeretni és szeretet elfogadni. Ingatag volt a híd a lábad alatt? Akkor fontos, hogy megtaláld a belső egyensúlyt, így fogsz tudni kiteljesedni és kibontakozni kapcsolatodban.

Olvasd tovább, mit jelent a többi elem! LAPOZZ!


3. A túlpart

Ez az a hely, ahova úgy érzed, éppen tartasz. Minél világosabb, kellemesebb a környezet, annál derűsebb a jövő. Ha dús növényzetet és kényelmet találsz, akkor szíved teljesen meg tudod nyitni, képes vagy az odaadó érzelmekre.

4. A felhők

Ha úgy döntesz, megvárod a záport és kiélvezed minden cseppjét, akkor kalandvágyó, nyitott, spontaneitást szerető és kereső ember vagy, akivel csupa új élmény a párkapcsolat. Ha inkább útnak indulsz, akkor stabilitást és biztonságot vagy képes nyújtani, gondoskodó és támogató alkat vagy. Ha fedezéket keresel, de nem indulsz még tovább, akkor megfontolt, de nyitott vagy, és a harmónia melletted igazán vonzó a partnered számára.

És ezeket olvastad már?