LOVE

Ezt az Iz­ra­el­ben fel­sze­dett nőt sze­reti Gesz­tesi Ká­roly

Mi­köz­ben rém­hí­rek hada ter­jed róla az utóbbi idő­ben, a szí­nész szép csend­ben sze­re­lembe esett egy nála több mint két év­ti­zed­del fi­a­ta­labb nővel.
  • Szerző: Buster

Gesztesi Károly új életet kezdett. Egy kortyot sem iszik, rendszeresen sportol, most pedig bevallotta, egy ideje nem egyedül ébred reggelente.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Csapodár természetem van. Volt idő, amikor minden este más táncosnőt vittem haza

- kezdte a Best magazinnak Gesztesi, aki jelenleg teljesen másképp él már - olyan szerelmes, mint egy kiskamasz.

(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

"Hat év után összejöttem egy nálam 24 évvel fiatalabb lánnyal, Mónival. Zavarban vagyok, mert be kell vallanom, régóta nem éreztem hasonlót, mint most: szeretek mellette ébredni" - árulta el a színész, aki hamarosan gyermekeinek is bemutatja szíve választottját.

"Móni még nem találkozott a gyermekeimmel, de tudja, hogy a lányom és a fiaim mindennél fontosabbak nekem. Amikor hazamegyek, az előszobában az ő fotójuk fogad. Ha pedig reggel elindulok, ugyanazt a látványt viszem magammal” - mesélte Gesztesi, aki, szavait megpecsételendő, nemrég gyermekei neveinek kezdőbetűjét is magára tetováltatta.

A színész ifjú szerelme Budapesten él, és egy ékszerboltot üzemeltet. Szerelmük Izraelben kezdődött, ahová éppen egyszerre utaztak, nem is túl régen.