FÜLES

Most kaptuk a hírt: Kórházba került Törőcsik Mari, nincsen jól

Néhány héttel ezelőtt állt újra a nyilvánosság elé Törőcsik Mari, amikor Velemben átvette a díszpolgári címet. Már akkor sem érezte jól magát, rövid beszéde után távozott az ünnepségről. A Ripost most megtudta: romlott az állapota, újra kórházba vitték a nemzet színészét! Most is reménykedünk abban, hogy a színészlegenda újra erőre kap, hiszen már kétszer megtörtént ez a csoda.
  • Szerző: RIPOST

Az egész ország egy emberként imádkozott Törőcsik Mari mihamarabbi felépüléséért, amikor rosszabbra fordult az állapota tavaly, a nemzet színésze pedig emberfeletti módon kapott erőre és elhagyhatta a szombathelyi Markusovszky Kórházat januárban.

A művésznő a velemi házában lábadozott, ahol a %RIPOST% elsőként látogatta meg: akkor azt mondta, hogy bízik a teljes felépülésben és tervezi, hogy visszatér a színpadra. Egy hónappal ezelőtt állt először a nyilvánosság elé, amikor júniusban átvehette Velem díszpolgári címét, ám Törőcsik Mari akkor már maga beszélt arról, hogy hullámzó az egészségi állapota, csak óvatosan, segítséggel tudott kiszállni az autóból.

Pár perce a kocsiban komoly rohamot kaptam, de most, hogy itt vagyok, már nyomát sem érzem. Valójában én tartozom köszönettel Velemnek, hogy itt élhetek. Én már biztosan itt fogok meghalni

- mondta könnyeivel küszködve Törőcsik Mari, aki néhány perc után elnézést kért, és távozott az ünnepségről.

A nemzet színészét az elmúlt időszakban már nem lehetett elérni telefonon sem, gondozója kedvesen közölte újságírónkkal, hogy a művésznő nem kíván nyilatkozni. Csütörtökön viszont aggasztó hírt kaptunk a %RIPOST% egyik olvasójától: újra kórházba került Törőcsik Mari!

Szerdán az édesapámat látogattam meg a Markusovszkyban, amikor orvosok gyűrűjében szembejött velem a művésznő. Rossz érzés fogott el…

– kezdte a szombathelyi asszony, aki hisz abban, hogy a gondolat erejével ismét küldhetünk erőt az újra betegeskedő Törőcsik Marinak.

További részletek a %% napilap pénteki számában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?