SZTÁRDZSÚSZ

Elő­ször lé­pett jégre Emi­lió fe­le­sége: Ez lett a vége

Tina úgy gon­dolta, tel­je­síti lá­nyai vá­gyát és el­vi­szi őket kor­cso­lyázni. Bár Emi­lio nem lé­pett jégre, Tina úgy dön­tött, csat­la­ko­zik.

Ismét családi programra vállalkoztak Emilioék, akik ezúttal a közeli jégpálya felé vették az irányt. Vivike és a kis Tina bár még sosem korcsolyáztak, minden vágyuk volt, hogy kipróbálhassák ezt a téli sportot.

Fotó: TV2

Édesanyjuk ezért úgy döntött, remek családi programot hoznak össze, együtt korcsolyáznak majd. A jégre lépés azonban nemcsak lányainak volt az első alkalom, de Tina is életében először korcsolyázott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Vivike és kis Tina azonnal rákaptak, nekem egy kicsit több idő kellett, hogy megszokjam a jeget. Emilio viszont inkább a büfébe ment diskurálni. Mire visszatért már három téli olimpiát is megnyerhettünk volna, annyira jól róttuk a köröket"

- mondta Tina, akinek kisebbik lánya megkönnyezte, mikor véget ért a program és hazaindult a család. Akárcsak Tina, aki viszont a nevetéstől könnyezett.

Tina nagyon jól szórakozott
Tina nagyon jól szórakozott

"Akárhogy próbálták lehúzni a lábamról a korcsolyát, egyszerűen nem jött le. Még a könnyem is kicsordult a nevetéstől, húzták jobbról, húzták balról, de meg se mozdult. Mikor már Tinike is csatlakozott, akkor derült ki, hogy nincs minden pánt meglazítva, ezért nem jött le a kori a lábamról. Elképesztően jót nevettünk"

- emlékezett vissza Tina, akinek jégre lépését szerdán láthatják a nézők a Drága családom mai epizódjában.

Eközben a címlapon