SZTÁRDZSÚSZ

Először lépett jégre Emilió felesége: Ez lett a vége

Tina úgy gondolta, teljesíti lányai vágyát és elviszi őket korcsolyázni. Bár Emilio nem lépett jégre, Tina úgy döntött, csatlakozik.
  • Szerző: Ripost

Ismét családi programra vállalkoztak Emilioék, akik ezúttal a közeli jégpálya felé vették az irányt. Vivike és a kis Tina bár még sosem korcsolyáztak, minden vágyuk volt, hogy kipróbálhassák ezt a téli sportot.

Édesanyjuk ezért úgy döntött, remek családi programot hoznak össze, együtt korcsolyáznak majd. A jégre lépés azonban nemcsak lányainak volt az első alkalom, de Tina is életében először korcsolyázott.

"Vivike és kis Tina azonnal rákaptak, nekem egy kicsit több idő kellett, hogy megszokjam a jeget. Emilio viszont inkább a büfébe ment diskurálni. Mire visszatért már három téli olimpiát is megnyerhettünk volna, annyira jól róttuk a köröket"

- mondta Tina, akinek kisebbik lánya megkönnyezte, mikor véget ért a program és hazaindult a család. Akárcsak Tina, aki viszont a nevetéstől könnyezett.

"Akárhogy próbálták lehúzni a lábamról a korcsolyát, egyszerűen nem jött le. Még a könnyem is kicsordult a nevetéstől, húzták jobbról, húzták balról, de meg se mozdult. Mikor már Tinike is csatlakozott, akkor derült ki, hogy nincs minden pánt meglazítva, ezért nem jött le a kori a lábamról. Elképesztően jót nevettünk"

- emlékezett vissza Tina, akinek jégre lépését szerdán láthatják a nézők a Drága családom mai epizódjában.