NÍNÓ

Elkapták a hírhedt magyar bérgyilkos szeretőjét

Vasárnap hajnalban kommandósok verték fel egy kőbányai panelház lakóit. A Ripostot a szomszédok tájékoztatták az esetről, elmesélésük alapján a TEK-esek a hírhedt bérgyilkos, Dér Csaba szeretőjéért mentek, és magukkal is vitték a kora reggeli ébresztés után.
  • Szerző: Ripost

„Hajnali fél 6 körül jöhettek a kommandósok, egészen fél 8-ig itt lehettek. Be voltak öltözve, mint az akciófilmekben, és kutyákat is hoztak. A lármázásra ébredtem, aztán kinéztem az ajtón, a mi emeletünkön is állt egy kommandós” – mesélte egy idős hölgy, aki szintén a kőbányai, Bányató utcai panelházban lakik. – „Az egyik szomszédasszony unokáját vitték el, valami maffiózó bűnöző udvarolt neki sokáig, biztos az lehet a dologban” – mondta az asszony, aki nem akarta, hogy nyilvánosságra hozzuk a nevét.

Egy másik lakótól megtudtuk: a kommandósok a harmadik emeletre jöttek egy idős néni lakásához, aki épp a 30 év körüli lányunokájával volt otthon, aki gondozta a betegsége miatt. A rendőrök felszólították a bent levőket, hogy jöjjenek ki feltartott kezekkel, a lakást átkutatták, majd a roham után az unokát elvitték magukkal.  

„Azt mondták többen is, hogy a lánynak köze van ahhoz a gyilkoshoz, akit az őszi, Pólus centernél történt gyilkosság miatt keresnek” – mondta egy másik lakó a %%-nak. Újságírónk gyorsan megkereste a telefonján a szeptemberi gyilkosság miatt körözés alatt álló bérgyilkos, Dér Csaba rendőrségi adatlapját, és megmutattuk az idős úrnak, aki azt mondta. – „Igen, pont egy ilyen idősebb, bűnözőszerű figura udvarolt a lánynak.”

A veszélyes férfihoz már több bűncselekményt is kötnek a rendőrök, köztük egy belgrádi januári orgyilkosságot, illetve szeptemberben 20-án a Pólus Center bevásárlóközpontnál is ő ölhette meg hidegvérrel egy fejlövéssel a vállalkozó V. Lászlót.

A szomszédok további elképesztő dolgokat meséltek a lányról és a bérgyilkosról - a további részletek a hétfői napilapban!

 

Rettegett hidegvérű bérgyilkos

 

Ahogy arról a %% már beszámolt, a rendőrség által közzétett 50-es listán is szerepel a délvidéki, csantavéri születésű Dér Csaba, akinek a nevéhez szerbiai és magyarországi gyilkosságok fűződnek. Szerbiában már ült is pár évet börtönben egy 14 évvel ezelőtti hidegvérű gyilkosságért.

Hogy mi mindent tett a férfi, amiről még kamerafelvételek is vannak, a hétfői napilapban olvasható!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?