INSIDER

Drá­mai for­du­lat VV Fanni ügyé­ben, fon­tos nyomra buk­kan­tak

Egy mo­só­gép rejt­hette a per­döntő bi­zo­nyí­té­kot. A gya­nú­sí­tot­tal szem­ben más miatt is nyo­moz a rend­őr­ség...
  • Szerző: Ripost

Újabb, minden bizonnyal perdöntő bizonyíték került a nyomozók birtokába VV Fanni halálának ügyében.Korábban a Bors írt arról, hogy egy hajszálat találtak a lány meggyilkolásának ügyében gyanúsított férfi vidéki házában, amelyet vizsgálnak a rendőrök. A Blikk most megtudta az eredményt: a rendőrség a fiatal lány hajszálát találta meg B. László siófoki otthonában.

Az még nem is lenne meglepő, hogy a férfin ott volt a lány haja, mert azt sosem tagadta, hogy találkoztak, majd ő hozta le Fannit a lakásból, de a rendőrök szerint nem így került rá a minta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A rendőrök már azt is tudják, hogy pontosan mi történt. A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival.

Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja" – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A gyanúsított ezután rakta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába, a konténerek mellé, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába. "Valószínűleg azt a pénzt kereste, amit a fiatal lány vett ki nem sokkal korábban a bankból, de az is lehet, hogy rendet rakott a nappaliban, ugyanis a gyanú szerint ott dulakodtak" – tette hozzá az informátor.

A portál úgy tudja, a kamerák felvételei alapján a nyomozók számára teljesen egyértelmű, hogy mi is történt. Hamarosan lezárják az ügyet, az ügyész már meg is kapta az iratokat átnézni, minden készen áll-e a vádemeléshez.Már csak egy, külföldön végzett vizsgálat eredményét kell megvárni.

Eközben a címlapon
Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentés után letartóztatták B. Lászlót, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak. A férfi azóta is a rácsok mögött van.

B. László ellen nem csak emberölés miatt nyomoznak. "A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói azzal gyanúsítják, hogy még korábban nem fizetett be több millió forint értékű áfát" – erősítette meg az információt B. László ügyvédje, dr. Bálint Roland.