OLDALVONAL

Döbbenet Romániában, reagált a gránátos támadásra a Honvéd

Undorító indokkal nem fújták le végleg a focimeccset, ilyet még nem láttunk Európában.
címkék:
  • Szerző: sk

Nem hagyja annyiban a Honvéd focicsapata mindazt, ami a Craiova elleni Európa-liga meccsen történt. Mint arról beszámoltunk, tizenegyespárbajban a románok nyertek egy olyan meccsen, amit már régen le kellett volna fújni.

A hazai drukkerek hanggránátot dobtak a pályára, éppen a játékvezető mellé. Az északír bíró összeesett, 40 percig állt a játék. Normális esetben azonnal le kellett volna fújni a meccset, ám ez azért nem történt meg, mert a csendőrök nem biztosították a szurkolók biztonságos elvonulását. Nevetséges indok, egyben szégyen, hogy ilyen előfordulhat Európában.
Íme az eset videón:

A Honvéd közleményben jelezte, megóvta a meccset.

„Végül az a döntés született, hogy a negyedik játékvezető helyettesíti Hunter bírót, és be kell fejezni az összecsapást, amelyet tizenegyesekkel a Craiova nyert meg – elvileg. Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt, hogy a játékvezető, vagy éppen a játékosaink veszélynek legyenek kitéve, a Honvéd vezetése pedig úgy döntött, hogy megóvja a találkozót, amelyet ilyen körülmények között nem lehetett volna tovább folytatni!"

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?