LELKIZŐ

Gyász­hír, el­hunyt Diana her­cegnő tit­kos sze­re­tője

Lady Di odáig volt a menő mű­ke­res­ke­dő­ért, annak el­le­nére, hogy a férfi el­vi­leg tün­dér­me­sébe illő há­zas­ság­ban élt. El­vi­leg...
  • Szerző: Doris

Hosszan tartó, súlyos betegség után, 73 éves korában elhunyt Oliver Hoare, az a férfi, aki nagyobb hatással volt Diana hercegnőre, mint bárki más - írja a Daily Mail.

Fotó: Instagram

Bár soha nem ismerték el, hogy viszonyuk van, a 90-es években rendszeresen találkoztak. Diana valósággal rajongott a nála 16 évvel idősebb, sármos műkereskedőért, annak ellenére, hogy Hoare kijelentette: esze ágában sincs elhagyni a feleségét és 3 gyerekét a hercegnő kedvéért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A titkos románcot még pikánsabbá teszi, hogy a Párizsban elhunyt férfi nagyon jó barátja volt Diana férjének, Károly hercegnek. Lady Di még arra is képes volt, hogy autója csomagtartójában becsempéssze Hoare-t a Kensington-palotába, ám ez még nem minden! Az is megesett, hogy a férfire a palota személyzete talált rá félmeztelenül, egy fa mögé bújva, miután megpróbált kiosonni a házból az éjszaka közepén.

Amikor Diana 1994-ben rájött, hogy a műkereskedő szívtipró biztos nem fogja elhagyni a családját, kétségbeesett, Hoare pedig megpróbált véget vetni a viszonynak. A hercegnő ezt olyan rosszul viselte, hogy folyamatosan telefonon zaklatta a férfit otthonában, legalább 300-szor felhívta. Hoare felesége végül közbeavatkozott, arra kényszerítette a férfit, hogy jelentse a rendőrségnek az esetet. Így lett vége az évekig tartó szeretői kapcsolatnak, annak ellenére, hogy Diana mindent feladott volna a férfiért.