LELKIZŐ

Így éli túl a sza­kí­tást a ma­gyar szí­nésznő: Egye­dül ma­radt ba­bá­já­val!

Bor­zasz­tóan nehéz idő­sza­kot tud­hat maga mö­gött a szí­nésznő, aki­nek még min­dig van­nak nehéz pil­la­na­tai!
  • Szerző: P.D.

Egy éven belül élete legnagyobb boldogságát és talán legnagyobb kudarcát élte meg Dancs Annamari. A Budapesti Operettszínház művésznője tavaly feb­ruárban adott életet kisfiának, Ádámnak, néhány hónappal később a férje, Kerényi Miklós Máté elhagyta őt.

Fotó: Szabolcs László

"Most már sokkal jobban vagyok, köszönhetően az én igazi lélekbalzsam kisfiamnak. Ádám egy tündéri kisfiú, aki szerintem megérezte: azzal, hogy kettecskén maradtunk, az ő mosolya az, ami engem is mosolyra késztet. Hatalmas segítség volt az ő személyisége, amikor jöttek a nehéz pillanatok" - kezdte a Blikknek a színésznő.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"Február 18-án lesz egy­éves a kisfiam, és ugyan nem így képzeltem el ezt a születésnapot, számomra továbbra is az a fontos, hogy neki mindene meglegyen, hogy ő boldog legyen. Nem mintha nem lennénk elárasztva mindenféle játékkal, ruhával, állandóan kapunk valamit. A családommal ünneplünk majd, anyukám és a barátaim eljönnek Erdélyből, hogy együtt lehessenek Ádámmal, az apukájával pedig másnap születésnapozik. Nekem most az a legfontosabb dolgom az életben, hogy ezt a kisfiút felneveljem, számomra ő az első, a művészet is csak utána jön. Nem volt egyszerű ez az időszak, de próbálom úgy felfogni, hogy amíg együtt vagyunk és egészségesek vagyunk, addig nem lehet semmi baj" - mondta a lapnak Annamari.