SZTÁRDZSÚSZ

Ki­bo­rult a bili: Cur­tis trá­gár üze­ne­tet kül­dött Maj­ká­nak

Cur­tis eddig igye­ke­zett úri­em­ber­ként vi­sel­kedni, ám, mi­u­tán ismét dro­go­zás­sal vá­dol­ták meg, hét­főn este el­sza­kadt nála cérna.
  • Szerző: Angie

Curtis a Facebook-oldalán értesítette rajongóit, hogy nem tud fellépni. A baj csak az volt, hogy a buli napján mondta le a székesfehérvári Albabar klubban esedékes fellépését.

Curtis nem bírta visszafogni magát
Curtis nem bírta visszafogni magát
Fotó: TV2
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csalódott rajongók  teljesen felháborodtak a történtek miatt, a kommentelők többsége nemtetszését fejezte ki, mert szerintük Curtis drogproblémái állnak a háttérben, emiatt volt képtelen színpadra állni a rapper, aki teljesen kiborult az eset után. Széki nem válogatta meg a szavait, egy lendülettel tette helyre a károgó fanokat, és Majkának is csúnyán beszólt, mert szerinte ezt a botrányt is neki köszönheti.

"K.rvára jó, hogy az ember nem lehet beteg, mert egyből kitalálják, hogy drogozom azért nem lépek fel... Idióta f.aszfejek! Minden nap 10 órákat dolgozom és éjjelente még fel is lépek. Azért, mert egy buzeráns állított rólam valamit, mostantól nem lehetek szarul, mert ezt kell hallgatnom"

– fakadt ki Széki Attila, akitől még augusztusban vált meg Majka, mondván kezelhetetlenné vált. Drogproblémái miatt számos alkalommal veszélyeztette a fellépéseket, de megesett, hogy meg sem jelent a bulin.

Fotó: Szabolcs László

Nagyon úgy fest, hogy Majka véleménye azóta sem változott Curtisről, s miután megkapta egykori barátja durva üzenetét, nem habozott visszavágni neki.

Ha tudni szeretnéd, mit válaszolt Majka, olvasd el a csütörtöki lapszámában.

Eközben a címlapon