SZTÁRDZSÚSZ

Ebből még nagy baj lehet: Fel­je­len­tet­ték Cur­tist a rend­őr­sé­gen

El­kép­zel­hető, hogy mégis indul el­já­rás Majka sze­gedi ki­ro­ha­nása, va­la­mint a Fa­ce­boo­kon köz­zé­tett posztja után.
  • Szerző: Angie

Majka egykori társa kokainfogyasztását jelölte meg különválásuk okaként, kiemelve, Curtis a Szegedi Ifjúsági Napokon is olyan állapotban volt, amely lehetetlenné tette, hogy színpadra álljon.

Lehet, hogy elindulhat az eljárás Curtis ellen
Lehet, hogy elindulhat az eljárás Curtis ellen
Fotó: Szabolcs László
EZT OLVASTAD MÁR?

Korábban a Blikk érdeklődött  a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál, illetve a Fővárosi Főügyészségnél, indulhat-e hivatalból eljárás a zenész ellen, ám jelezték, sajtóhírek és internetes posztok alapján nem nyomoznak, ám utaltak rá, más a helyzet, ha van feljelentés.

Azonban egy a szerkesztőséghez eljuttatott levél  most arról tanúskodik, a sorozatos feljelentéseiről ismertté vált Tényi István a szegedi ügyészségen bejelentést tett ismeretlen tettes ellen kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

Indoklása szerint Majka a SZIN-en nagy nyilvánosság előtt beszélt Curtis drogproblémáiról, amelyet ő el is ismert, és a hatályos magyar jogszabályok értelmében nemcsak előállítani és terjeszteni tilos kábítószert, de birtokolni is.