LOVE

Ez igen: 7 milliós álomesküvőre készül Curtis

Curtis a világ legboldogabb férfijának érzi magát párja oldalán és ezt bizonyítani is akarja egy mesés nyári esküvővel.
  • Szerző: Buster

A pénz nem számít! Curtis mélyen a zsebébe nyúl majd, hogy olyan esküvőn vegye el szerelmét, amilyenről minden lány álmodik. Minden pont olyan lesz, mint a mesében. Kastély, hatalmas násznép, mesteri fogások és cigányzene, ahogyan annak lennie kell…

A rapper másfél éve ismerkedett meg Krisztinával most pedig bejelentette, hogy jövő év augusztusában egy kastélyban veszi feleségül élete szerelmét. A szállóhoz egy hét hektáros park is tartozik és 49 luxusszoba várja a főúri pompára vágyó vendégeket. Egy ide tervezett lakodalomnak persze ára is van. Curtis 200 főt készül meghívni, nos ez alighanem megnyomja költségeket.

A szálloda weboldalán található árak szerint ez hozzávetőleg 6 millió forintba kerül, de ezért az összegért a vacsorához már több csokiszökőkút is jár és persze a finom és válogatott ételek mellé szinte korlátlan italfogyasztást biztosítanak a násznépnek. Ha Curtis valóban világra szóló lakodalmat akar, ennyivel azonban még nem ússza meg a bulit. Az esküvői és koszorúslány ruhái is sokba kerülnek, nem beszélve az esküvőszervező, a fotós és, a pap és egyéb költségekről, amire alsó hangon számolhatunk még legalább 1 millió forintot. Curtis számára azonban minden pénzt megér Krisztina boldogsága.

"Ha az ember annyira biztos a dolgában, mint én, kár halogatni a beteljesülést, szóval jövő nyár végén feleségül veszem ezt a csodálatos nőt! Nyíradonyban a Borostyán Medhotelben lesz az esküvő és a lakodalom is, melyre kétszáz főt várunk majd.

Igen, meg szeretném adni a módját, mert Kriszti megérdemli, hogy álomesküvőn mondjon igent nekem erre az életre

- mesélte boldogan a rapper a %% napilap keddi számában, ahol elárulta, ki lesz az esküvői tanúja és beszélt a gyermekvállalás kérdéséről is.

A részleteket keresd a keddi számában!

És ezeket olvastad már?