RIPOSTER

Csú­nyán be­nézte a nap­tárt az RTL Klub

Sa­já­tos módon szer­kesz­tet­ték a té­vé­mű­sort a ke­res­ke­delmi csa­tor­ná­nál. Így for­dul­ha­tott elő, hogy a töb­bek közt Ro­bert de Nirót, Halle Berry-t, Mi­chelle Pfeiffert, Hil­lary Swan­ket, Kat­he­rine He­iglt, Sarah Jes­sica Par­kert, Jes­sica Bielt, Zac Ef­ront, Ash­ton Kut­chert, Jon Bon Jovit és Lu­dac­rist fel­vo­nul­tató mozi cí­mé­ben rejlő le­he­tő­sé­get tö­ké­le­te­sen ki­hagy­ták.
  • Szerző: Ripost

Léteznek filmek, melyeknek a címe gyakorlatilag adja, hogy mikor érdemes műsorra tűzni. Ilyen például a Született július 4-én, az Augusztus Oklahomában, az Édes november, a Valentin-nap, a Péntek 13., a Szombat esti láz vagy éppen a Szomorú vasárnap. S ilyen a Szilveszter éjjel is, melyben igazi sztárparádét hozott össze a Micsoda nő! rendezője, Garry Marshall.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kétórás moziban látható Robert de Nirót, Halle Berry-t, Michelle Pfeiffert, Hillary Swanket, Katherine Heiglt, Sarah Jessica Parkert, Jessica Bielt, Zac Efront, Ashton Kutchert, illetve a zenei világból jobban ismert Jon Bon Jovit és Ludacrist is. Adott lenne tehát az időpont, ám az RTL Klub nem szilveszter éjjel tűzi műsorra a Szilveszter éjjelt – hanem újév délután...