RIPOSTER

Csúnyán benézte a naptárt az RTL Klub

Sajátos módon szerkesztették a tévémûsort a kereskedelmi csatornánál. Így fordulhatott elő, hogy a többek közt Robert de Nirót, Halle Berry-t, Michelle Pfeiffert, Hillary Swanket, Katherine Heiglt, Sarah Jessica Parkert, Jessica Bielt, Zac Efront, Ashton Kutchert, Jon Bon Jovit és Ludacrist felvonultató mozi címében rejlő lehetőséget tökéletesen kihagyták.
  • Szerző: Ripost

Léteznek filmek, melyeknek a címe gyakorlatilag adja, hogy mikor érdemes műsorra tűzni. Ilyen például a Született július 4-én, az Augusztus Oklahomában, az Édes november, a Valentin-nap, a Péntek 13., a Szombat esti láz vagy éppen a Szomorú vasárnap. S ilyen a Szilveszter éjjel is, melyben igazi sztárparádét hozott össze a Micsoda nő! rendezője, Garry Marshall.

A kétórás moziban látható Robert de Nirót, Halle Berry-t, Michelle Pfeiffert, Hillary Swanket, Katherine Heiglt, Sarah Jessica Parkert, Jessica Bielt, Zac Efront, Ashton Kutchert, illetve a zenei világból jobban ismert Jon Bon Jovit és Ludacrist is. Adott lenne tehát az időpont, ám az RTL Klub nem szilveszter éjjel tűzi műsorra a Szilveszter éjjelt – hanem újév délután... 

És ezeket olvastad már?