HŰHA

Nagy baj­ban a ma­gyar sztár: Em­ber­rab­lási ügy­ben nyo­moz­nak

New York­ban a na­pok­ban le­po­rol­ták az akkor fél­be­ha­gyott ügy ak­tá­ját, így ki­ad­hat­ják a nem­zet­közi el­fo­ga­tó­pa­ran­csot.
  • Szerző: Buster

Az olasz sajtót újra lázban tartja a hír, hogy Cicciolina ellen nemzetközi elfogatóparancsot adhat ki a New York-i bíróság, miután hivatalosan is újranyitották az 1992-ben indult emberrablási ügy aktáit.

Staller Ilonaugyanis akkor teljes titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi otthonából, és Magyarországra, majd Olaszországba szökött vele.A világhírű képzőművész sosem adta fel a fiáért folytatott küzdelmet, eddig 4 millió dollárt (1.1 milliárd forint) költött magánnyomozókra és ügyvédekre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

Staller ügyvédje, Luca Di Carlo az olasz sajtónak elismerte, hogy az újraindult nyomozás következményeként könnyen lehet, hogy ügyfele ellen kiadják a nemzetközi elfogatóparancsot, ugyanakkor ígérte, mindent elkövet, hogy ez ne történhessen meg.

Azonnal kérvényezem a letartóztatási határozat visszavonását.

Ha ugyanis ténylegesen kiadják a nemzetközi elfogatóparancsot, ügyfelem komoly bajba kerülhet, miközben az olasz bíróság egyértelmű döntést hozott tizenegy évvel ezelőtt”

- nyilatkozta egy olasz lapnak az ügyvéd. Hogy mit mond Cicciolina, az kiderül a napilap hétfői számából.