NÍNÓ

Bor­zasztó tra­gé­dia tör­tént, a rend­őr­ség­nek is se­gít­ségre van szük­sége

A Nyírt­urá­nál tör­tént ha­lál­eset miatt szem­ta­núk je­lent­ke­zé­sét vár­ják. A bal­eset­ben több ember sú­lyo­san meg­sé­rült.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy nyírturai halálos baleset ügyében - írja a police.hu.

A 4-es főúton haladt egy férfi kocsijával, és az utána kapcsolt utánfutóval még tavaly december 22-én, ám a sofőr az út menetiránya szerinti jobb oldalán megállt autójával, és ezután az utánfutó hátfalát lehajtotta, ami így a pótkocsi lámpáit eltakarta. Az egyik Nyírtura irányából érkező sofőr feltehetően későn vette észre az álló kocsit, amelynek nekiütközött.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az ütközés erejétől utóbbi kocsi az oldalára borult, és átcsúszott a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező kocsival. Az álló járműsbe hajtó kocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kocsiban utazó nő és gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A szemből érkező autó vezetője is súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akiknek információja van a balesetről. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán tehet bejelentést.